T2 mobilna telefonija v razsulu (20.10.2009 ob 10)

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
V tem trenutku raje ne kličite uporabnikov v T-2 omrežje, ker boste dobili xy osebo (Da se ne bo kdo ustrašil koga je dobil).

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Mobitel že ureja zadevo, verjetno posledica njihovih nočnih vzdrževalnih del
wink-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
BurekM, spet nakladaš? Na javnem webu lepo piše, da sta obe ekipi napako odpravili skupaj, torej nihče nikogar ne obtožuje ničesar.

Sicer je bilo pa pričakovati tovrstna podtikanja in mentalne akrobacije. Analitiki sicer predvidevamo, da bodo v naslednjih desetih dnevih uplahnile, skupaj z ostalimi yurlabučami, ki jih prinaša Halloween.
cool-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
BurekM, spet nakladaš? Na javnem webu lepo piše, da sta obe ekipi napako odpravili skupaj, torej nihče nikogar ne obtožuje ničesar.

Sicer je bilo pa pričakovati tovrstna podtikanja in mentalne akrobacije. Analitiki sicer predvidevamo, da bodo v naslednjih desetih dnevih uplahnile, skupaj z ostalimi yurlabučami, ki jih prinaša Halloween.
cool-1.gif

Ja kaj ste pa anal izatorju analili, da ste do tega prišli?

Sam NN, ma kar prav, veš, ko je vse OK, je to T2, če kaj crkne, so krivi drugi - Ljubljana recimo.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
No, dajta se malo uskladiti.

Narodnjak pravi: "Mobitel že ureja zadevo."
Ti praviš: "...obe ekipi napako odpravili skupaj."

Kdo torej naklada?
Sicer bi pa pričakoval vsaj link od tega javnega weba (pa ne mi kakšnih t-2 sajtov lepit, prosim)

Analitiki pa kar veselo predvidevajte naprej...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Še enkrat preberi sporočilo na webu glede te napake. Ko ga boš prebral, preveri Burekovo in svojo trditev - videl boš, da se oba motita.
wink-1.gif

Razočaran sem, zmanjkuje ti ostrine. Se staraš?

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Vse kar je dobro je zasluga T-2, če gre karkoli narobe je kriv telekom oz. v tem primeru Mobitel.

Citat:

Narodnjak: "Mobitel že ureja zadevo."
NN: "...obe ekipi napako odpravili skupaj."

Kar takoj potrditev tega, kar sem napisal.
Napako odpravlja mobitel, odpravila sta jo pa T-2 in mobitel
crazy1.gif

Še pogledam malo po javnem webu, če kje piše, da so bili odločilni za rešitev nastale situacije T-2 strokovnjaki...

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Še enkrat preberi sporočilo na webu glede te napake. Ko ga boš prebral, preveri Burekovo in svojo trditev - videl boš, da se oba motita.
wink-1.gif

Razočaran sem, zmanjkuje ti ostrine. Se staraš?
Verjetno res.
grin1.gif
Mau mi že presedajo te govorice in izmišljotine, zadnjič si je celo en zmislu neki o stečaju. In kar napletajo in natepavajo v prazno. In upajo, da bo T-2 zginil, da se bodo lahko polastili omrežja in našponali cene. Skoz ena in ista zlajnana lažniva pesem, že pet let. Ni mi jasno, kako se ne naveličajo.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Kaj so potrdili? Da je nekdo neki kao zahteval?
Jaz sem tudi za danes zahteval sončno vreme in dopust, da grem na Pokljuko. Pa mi ni zneslo, saj je bila realnost povsem drugačna.

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Ja, ampak ne more en sam upnik zahtevati stečaja! Če že, bi bil prvi korak blokada TRR. Ampak T-2 še nikoli ni imel blokiranega TRR
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Ja, ampak ne more en sam upnik zahtevati stečaja! Če že, bi bil prvi korak blokada TRR. Ampak T-2 še nikoli ni imel blokiranega TRR
smile-1.gif
Ja lahko.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Uff, še večja podjetja so fasala predloge za stečaj in pristala v njem za še manjše zneske. Blokada TRR pa nima veze, ker se jo izvede šele, ko podjetju stopijo na prste velike zverine, kot so Davčna uprava, banke in podobne zverine, katerih obveznosti niso poravnali.
Smartcom pač ni velika zverina, da bi lahko stopil na T-2jev TRR direktno. Pač se je zajebal, da ni zahteval bančnih garancij za svoje posle s T-2, pa bi ob neporavnanih računih pri bankah vnovčili garancijo, pokasirali denar, in pustili bankam, da terjajo T-2 in se usedejo na njihov TRR ter pošljejo rubežnike. Tako so pa naivčine v poštenost T-2 leto dni cvilili in moledovali za denar. Sedaj, ko so sami čisto v riti in jim slabo kaže (odpuščali so že na veliko), so pa končno zbrali pogum in podali predlog za stečaj.

Ogo

Nazadnje urejeno:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Mobitel že ureja zadevo, verjetno posledica njihovih nočnih vzdrževalnih del
wink-1.gif

Ko sem videl ime teme, sem se spraseval, kdo vse bo kriv za T2jev izpad
smile-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
alo no, se pac zgodi ... itak nobena IP telefonija ni bulletproof...

Ce je kolikor kaj resna firma, ima vsaj eno backup povezavo na TSu.