t-mobile internet maneger

fluri

Pripravnik
2. okt 2010
47
1
8
Ali mogoče kdo ve iz katere stani bi si lahko prenesel ta T-mobile int. maneger 12 na rač. win 7(imam Usb t-mobile (hrvaški) HUAWEI E173 ?Namreč imam ključek in naj bi bil na njem pa vendar ga nemorem inštalirat ?Sem imel inštaliranega in sem ga po pomoti izbrisal.Sedaj pa ga nemorem več inšt. !Ali se se da ključek resetirat ali kaj podobnega ?Hvala in Lp

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Domnevam, da gre za isti modem-stick, ki ga je umel tudi Tuš mobil v akciji. Naloži si program Mobile partner za Huawei in ročno vnesi nastavitve v program za T-mobile.

To so nastavitve za T-mobile:

Dial number: *99# ali *99***1#
APN: web.htgprs

User name in password pustiš prazno.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Usb ključek vstavi v drugi računalnik na katerem še ni bil inštaliran in preden se bo začel nameščati si lahko skopiraš vse datoteke.

Lahko pa sporočiš mail pa ti pošljem kopijo.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik hinko pravi:
Domnevam, da gre za isti modem-stick, ki ga je umel tudi Tuš mobil v akciji. Naloži si program Mobile partner za Huawei i
Kje pa se dobi?

Na straneh Huawei nisem nič našel.

Internetno povezavo se sicer da narediti tudi z orodji Windows (vsaj zgleda tak, probal še nisem. Se pa da že nastavljeno povezavo startat iz onega systray menija, kjer se tudi na WLAN-e povezuješ). SMS-e pa verjetno res ne gre drugače uporabljat.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.839
140
63
Jaz sem tule dobil Mobile partner z že naloženimi nastavitvami za vse naše in sosednje ponudnike.