Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Hvala, a tudi tega ne bi. Ce mi pac pase medium/well-done, naj bo medium/well-done. Saj ni to nic drugace, kot ce nekomu ustreza rare, ena stopnja (za)pecenosti pac. Ce nekomu pade krona z glave zaradi tega, ker ne je vsak natanko istega kot on, potem je pa to njegov problem (potem bi tak clovek morda raje sel v kaksno drugo branzo, kakor v pripravo hrane za druge, kjer bodo neizogibno okusi razlicni).
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
daj SJTV ne flancaj...naredijo takega kakega hoces...se pa strinjam da vse kaj je vec kot medium da je skoda taksnega mesa...ampak okus je fleksibilna stvar...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Glej SJTV..neke tvoje pavšalne ocene mi grejo pošteno na koorac...verjetno se gibljem v krogih o katerih ti še sanjat ne moreš, pa ni še nikdar nobenemu odreko stejka kakršnega je hotel pa najsi je blo v Buenos airesu, Chicago, St. lousu, Mexico cityju,Torontu.....
Jaz jem to kar je dobro rare do rare meidum, mi je super...ampak kot sem ti povedal še nikoli na naših kosilih-pojedinah ni blo ugovarjanja glede priprave...
ne vem kam hodite vi....ampak v gostilnah kamor jaz hodim je stranka car pa če hoče ogljeni steak...
ta bullshit o nepripravi stejkov na način kot ga hočete pa kr dalje prodajajte po Alterju.. ker to je kao premium ponudba....pač slovenska wanabe smetana
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Dejta prehrambena Juniorja, spravta se vn v kakšno restavracijo kjer strežejo steake, pa naroč v ta pravi steak.
Me prov zanima kaj dobiš.
Se mi je zdel dušeno govedino
BIKOV KAKEC
lp D
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kjerkoli sem bil do sedaj, v restavraciji, so mi naredili hrano tako kakor sem naročil
LP
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kjerkoli sem bil do sedaj, v restavraciji, so mi naredili hrano tako kakor sem naročil - sedaj, če to pomeni da bi naročil zoglenel zrezek, ma da mi takega naredi ali si ga pa v rit vtakne.
ZA SVOJ DENAR JEM KAR HOČEM ! Če bi pa naročil medium in dobil rare bi šel pa kuharja nabutat.
LP
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Notranjc, mislim, da je tole zrelo za zaklenit. Kle se oglaša čist preveč "pametnih", ki solijo pamet tistim, ki dejansko nekaj vejo o hrani in gurmanstvu.