T-2 = ISKON.HR ali ne?

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Namreč reklame na TV od ponunika so nalas podobne T-2 CGP je zelo podoben.
A T-2 na hrvaškem nudi UMTS.

Namreč fino bi bilo če bi bil kak tak ponudnik, ki je v obeh državah in dal da lahko dostopaš do neta v obeh državah do interneta po isti tarifi oz. z istim paketom to bi bila zmaga za moje pojme vsaj na Jadranu govorim o Istri in Dalmaciji z otoki. Namreč to sklepanje naročnin oz tisti internet on the go ko ga imajo doli ni vreden pol p...e mrzle vode.

Pol bi sledila sanjska kombinacija.
Jadrnica odprta jadra veter v laseh
Kišta pira
Roštilj
Oliver Dragojevič na radiju
Lap + internet

Zelo lep dopust!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ti nisi diht, kako moreš, pfej in fuj;

Takole gre prav:

Pol bi sledila sanjska kombinacija.
Jadrnica odprta jadra veter v laseh
Bevanda (od jutra dalje)
Gradele
Oliver Dragojevič na radiju (no ja, no ja, mal že škripa Olio pa naj mu bo)
Lap + internet !!!OSTANEJO DOMA!!!

To je dopust!

No ja, boljš je seveda dva motorja namesto jader, ampak, ne bodmo malenkostni.

Lap+net na dopustu?
uf-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Iskon je kupil ze zdavnaj "hrvatski telekom(T-com)", in sluzi za dumping. Prakticno nudi cenejse usluge kot T-com.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.444
425
83
Citat:
Namreč to sklepanje naročnin oz tisti internet on the go ko ga imajo doli ni vreden pol p...e mrzle vode.

Vip in Tmobile sta sranje, T-2 pa bi oba scat peljal in rešil vse tvoje probleme
confused-1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ma če mi ne bi bilo nujno met lapa na dopustu ga nebi mel a ga moram žal šmrk sem preveč odvisen od dela da bi pustil vse skupaj doma.

Ker vem da bo T-2 tudi na hrvaškem sam ne vem ali bo pod istim imenom ali je šel v nakup obstoječe mreže, namreč ISKON nudi internet, televizijo telefonijo v trio paketu. Če je to eno in isto. bi bilo fino da bi poenotili. UPAM da bo enkrat T-2 v UMTS tudi doli vlagal.

Nazadnje urejeno: