T-2 cugrunt?

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Že včeraj niso delali Discovery Science, Discovery World, Discovery T&L (a je nekdo "pozabil" kupiti novo kartico?), danes pa očitno ne dela niti peering med T-2 in Tušmobilom, saj mi ne odpre strani, katerih serverji so na Tušmobilovi kolokaciji. Preko proxyja jih namreč odpre.

Če tole bere kdo od T-2-jevcev, naj prosim zmiga svojo rit in ukrepa, predvsem glede peeringa s Tušmobilom.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.370
7.468
113
No ampak discovery science se vedno ne dela. In to ze dva dni.

sem pa cca pol leta nazaj klical na t2 cc in vprasal ce se obeta kak nov program v shemi - recimo investigation discovery - na sihtu smo ga imeli preko kabla in je blo kar zanimivo - doma ga pa ni. In prvo sem 20 minut porabil da sem gospe na drugi strani razlozil da razumem da ona ne vklaplja tega in da tega sedaj ni mozno imet ampak ce se vseeno da dobit odgovor od koga ki ima to pri njih cez. Na koncu sem ji rekel da je ok, da nima smisla in da se zahvaljujem vseeno. Je rekla hvala in nasvidenje prepricana da mi je razjasnila da ona tega ne more vklopit.

Torej narodni: na koga se je treba obrnit ce hocem met se en kanal v shemi =)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Aha, sem mislil, da samo meni ne delajo omenjeni Discovery-ji, pa tudi ogromno drugih kanalov se odpira zelo počasi. Tehnična pomoč je rekla, da bo to predano višnjim inštancam (oz. najbrž "pomagaj si sam in bog ti bo pomagal"). Res jim ne gre nekaj, običajno o kakršnekoli napake razrešili najkasneje v nekaj urah, zdaj pa to traja že nekaj dni.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
849
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik kritik pravi:
Baje ste vsi eni veliki foušlivci.
Sram naj vas bo.

Nismo mi pravi naslov. Obrni se raje sem: Vir
stupid-1.gif

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
No, pustimo ob strani dejstvo da ob zamenjavi kodiranja na satelitu Telekom skoraj 2 tedna ni oddajal ORF...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz kot uporabnik T2 to prvič slišim.
cheer.gif

Pol pa še enkrat napiši odgovor, ki ga tudi še nisem slišal.
write.gif