System recvovery loop

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ko prižgem pc, me vedno vrže v system recovery.
Probal vse možnosti, ki mi jih ponudi, nič ne dela.
Restore point-a nimam.

Na spletu našel nek vodič za po biosu, empak pri meni valda ne dela
jezen.gif

Potem bom probal še resetirat bios z jumperjem.

Ima še kdo kakšno idejo
confused-1.gif

Do tega je prišlo, ko sem hotel s PartitionGurujem naredit backup, ker mi disk crkuje. PG je predlagal restart v bios, no tam je pa potem javil nek error, se restartal in sedaj se vrtim v recoveryu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
bolj sumim, da so me winsi zjeb... so mi že prej, ko je vse delalo opozarjal, da naj naredim backup, da disk ni več v dobrem stanju.

res je imel par slabih sketorjve, pa dost več še malo slabših. pa sem to softwersko kao popravil, samo ni dolgo držalo:( Najbolj me jezi, ker sem ravno hotel naredit backup, da bom pripravljen na tako situacijo...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
aja, pa naredil sem še nek bootable usb, in itak, da če me lahko, me bo nekaj zjeba... in mi potem ni več prepoznalo tipkovnice in miške.
če obstaja 0,1% možnosti, da gre nekaj narobe, BO ŠLO!!!

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
A si HDD regenerator že spustil čez, da boš popravil mal bad sektorje, pa bo mogoče pol kaj dal od sebe. Razen če ni že preveč hin.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Jaz to delam nekomu, ki kao nima za nov disk al pa laptop. Ko mu pade Health pod 45-40%, winsi ne zalavfajo, mu potem dvignem Health na kake 60%, potem pa spet lavfa dokler lavfa, potem pa zopet od začetka.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.078
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
bolj sumim, da so me winsi zjeb... so mi že prej, ko je vse delalo opozarjal, da naj naredim backup, da disk ni več v dobrem stanju.
Saj ne da so windowsi perla, ampak kako so te tu winsi uspeli z**bat?
So te lepo opzarjali, da naredi backup.
Ampak ti raje pametno neke regeneratorje....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ni pomagalo še enkratno zdravljenje.
je našel 51 poškodovanih sketorjev, pa kr neki še tistih vmes med slabimi in dobrimi.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
res so mi windwosi že dlje časa na razne načine kazal, da disk ni najbolj zdrav (blue screen, restart, buffering med predvajanjem filmov...), sedaj proti koncu pa še dejansko pop-up okno, da je disk res že slab.
Imel sem namen disk zamenjat, vendar malo kasneje, ker tega pc-ja sedaj nekaj časa ne bom uporabljal. Pač upal sem, da bo vsaj še en teden zdržal, da naredim še backup, potem pa, ko ga bom nazaj začel uporabljat pa nabavim nov disk.
In ker me ima Murphy rad, me je pač obiskal par ur prehitro:(
Z menjavo pa sem odlašal ravno zato, ker pc-ja pač ne uporabljam full time in ker sem vedel, da ga sedaj nekaj časa sploh ne bom.