Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dej pojdi na aplikacije in pod realplayer klikni pretakanje omrežje možnosti dodatne nastavitve lahko spreminjaš pasovne širine od gprs do hsdpa in wlan
sedaj pa na levi klikni možnosti in dodatne nastavitve klikni .In nastavljaj največje možne cifre ki jih sprejme .gprs dej na 99 , egprs 199 , umts 1.92 hsdpa dej na 3999 ali probaj več , in wlan na 4096
Ko sem probaval test speed in dal notri simko od mobitela sem lahko nastavil pod hsdpa na 7.2 Mbit/s ostalo pa zgornje moje nastavitve . Od simobila simka pa iste nastavitve kot tvoje .
Dej potem na omrežje umts in ne dvojno ali gsm in nastavitve povezava paketni prenos po potrebi dostopna točka internet hitri paketni dostop omogočeno .In potem ugasni gsm pa potem probaj nastavljat ali povečat tiste cifre od gprs in hsdpa . To je modem za net se nastavlja .
Si kaj uspel več narediti , če pa ne gre potem je treba v centrali nastavljati in pogledati za sim kartico kako je default nastavljeno .Jaz imam na simobilu ta boljšo pametno sim kartico .
Vem da ni Symbian pa vseeno jaz sem probal na HTC Desire HD (android 2.2, in Simobil) speedtest v centru LJ-Čopova DL - 1.94Mbps, UP - 2,7Mbps in ping - 77ms
Piz.. mi je malo čudno kako je uplode toliko več kot download?!?!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.