Torej kupil sem slišalke z mikrofonom in kabel ki ga vtakneš v mic, ki gre do mize, kot nek podaljšek. Če vtaknem mic v podaljšek in tega v PC in drugi činč v zvočnik, se me enostavno ne sliši. Torej činč od slušalk za mic mora it direkt v kišto. Tako mi zdaj zvočniki odpadejo.
Kako bi naredil da bi lahko switchal med zvočniki in slušalkami, in da bi bil činč za mikrofon od slušalk direkt v kišto vtaknjen?
Sklepam da bi rabil kak razdelilec, kjer bi en konec vtaknil v kišto kjer so zdaj zvočniki, na drugi strani pa bi preklapljal med slušalkami in zvočniki?
Problem je ker kabel od slušalk z mikrofonom ima samo 10 centi med činčema. In eden MORA biti direkt v kišto vtaknjen, tako da je drugi za zvok "obsojen" da mora biti zadaj za kišto. Samo kako to zdaj izpeljat?
Hvala
Sklepam da bi rabil kak razdelilec, kjer bi en konec vtaknil v kišto kjer so zdaj zvočniki, na drugi strani pa bi preklapljal med slušalkami in zvočniki?
Problem je ker kabel od slušalk z mikrofonom ima samo 10 centi med činčema. In eden MORA biti direkt v kišto vtaknjen, tako da je drugi za zvok "obsojen" da mora biti zadaj za kišto. Samo kako to zdaj izpeljat?
Hvala
Nazadnje urejeno: