"švic majica"

fanatik

Zelenc'
4. nov 2007
2
0
1
v zadnjem času se zanimam, za nakup tako imenovane "švic majice". zanima me, če mi lahko svetujete katera izmed znamk je kvalitetena in cenovno razmeroma ugodna.

fanatik

Zelenc'
4. nov 2007
2
0
1
kaj pa razne znamke kot so karibu, benger in falken (oz nekaj podobnega), ki jih prodajajo v hervisu?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Za Benger lahko rečem da so slabše od Adidasovih, bolj ti kuha noter.

Sem pa prav tako v Hervisu kupil dolge pajkice in majico z dolgimi rokavi X-Fact, to dvoje je pa v redu, pa poceni.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Adidas
zmaga.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Joj, ne Adidas. Sicer ne vem kako je zdej s tem ampak jest sm zelo nezadovoljen. S kolegico sva kupila vsak eno, takoj ko je prišlo na tržišče. Enkrat jo oblečeš in pod pazduho začne ogabno smrdet. Navadna majca ne smrdi tolk v 1 tednu, pa če se nič z deodorantom ne mažeš.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
odvisno za kaj jo rabis...
jaz za gornistvo uporabljam patagonio in mammut.sicer drazje zadeve ampak vredu. imas malo cenejse firme kot so lafuma,karibu,lowealpine,millet ki so tudi dobre in po moje boljse od nike, adidas in podobnega.imam eno od domačega Dumota in je zelo dobra za mali denar...
lp

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.880
113
Ne vem kaj je slabega pri tem da delim svojo izkušnjo? :D Sicer pa sej je forum, kjer lahko prosto poves kaj si mislis :D

Vse kar je slabega pri spamu, s tem da se spamer ne pretvarja da ni spam. Kar pa gre tebi tako obupno slabo da te je spregledal že prvi mimoidoči kljub temu da je nepismen in slep.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.018
10.761
113
kod Džej-Zija
Uau, všeč mi je da ste vsi tako direktni :D Kr tako naprej. Oglaševanje ni spam :D
Poskusi znova!
Spamming is the use of messaging systems to send an unsolicited message (spam) to large numbers of recipients for the purpose of commercial advertising, for the purpose of non-commercial proselytizing, or for any prohibited purpose (especially the fraudulent purpose of phishing). While the most widely recognized form of spam is email spam, the term is applied to similar abuses in other media: instant messaging spam, Usenet newsgroup spam, Web search engine spam, spam in blogs, wiki spam, online classified ads spam, mobile phone messaging spam, Internet forum spam, junk fax transmissions, social spam, spam mobile apps,[1] television advertising and file sharing spam.