Svetovno prvenstvo HOKEJ, Ljubljana

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Še ni teme, pa se bo počasi začelo.

A mogoče kdo ve, če bo možnost ogleda prijateljske tekme med Slovenijo in Dansko? So že kakšne karte zunaj?

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Fak, so drage karte, zdele mal gledam po Eventimu. Se zastopim, da so karte za Slovensko reprezentanco od 15€ naprej, sam za ostale tekme, je pa kar zasoljena karta. 10€, da bodo prazne tribune, tu se mi zdi pa brca mimo. Sn mislu, da bi šel pogledat še kakšno tekmo, pa vidim da se mi ne splača

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma u rit nej grejo, če bi dal po 10 bi uzel paket, tko grem pa na clo 2 tekmi. Mal hrvate j.
grin1.gif
pa na odločilno z Madžari..

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
včeraj zvečer je bilo za tekmo Slovenija : Danska prodanih celih 6 kart. Upam da nas danes ne bo samo 8
grin1.gif

Mal preveč so postal požrešni.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tole vceraj je bila pa bolj muka od tekme, ceprav na zacetku ni slabo kazalo. Kako mislijo zmagati proti Madzarom s tako zmedeno igro ?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kaksno navdusenje vlada tukaj ... cisto v skladu z uspesnostjo
frown-1.gif
Ce bi tako igrali proti Madzarom, bi zagotovo izgubili.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Sem ugotovil, da imam preslabe živce za takšne tekme. Podaljška sploh nisem gledal, i'm too old for this shit.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Ampak tale Stare je pa en sam smeh. Madžarski branilec pri strelu zlomi palico, Stare pa pravi, da strelja, kot da bi imel jerbas na palici.
hysterical-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Aleluja ! Vendarle gladka zmaga, kontrolirali smo celo tekmo, cisto drugace, kot kaos proti Britancem.

Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ampak tale Stare je pa en sam smeh. Madžarski branilec pri strelu zlomi palico, Stare pa pravi, da strelja, kot da bi imel jerbas na palici.

Pa s sodnikom je imel tudi probleme, "Narivajko" (tip se pise Nalivaiko, z l-jem, podobno kot tisti mozak v Sienkiewiczu)
confused-1.gif

Je imel se nekaj podobnih prebliskov ... recimo tisti proti VB, kjer je omenil, da "sta Meyersa ze fasala", a ga vsaj niso odstranili iz etra tako kot lani, da imamo se mi kaj od njegovega alkohola
hysterical-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Tud sam iščem in čakam posnetek, bi si rad umeru pogledal tekmo in poslušal Staretove cvetke, pa ga ni za dobit, da se fentaš.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Premalo prispevka dobijo.....Zgleda je 8mio € na mesec premalo.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
bom kar tukaj, ker kot kaže nisem edini, ki letos ne spremlja turnirja (nisem našel odprte teme -> noben ne gleda
grin1.gif
)
sem se odliču danes, da bi bilo treba vsaj 1/4 in 1/2 ter seveda veliki finale pogledat, grem mal ščekirat in kaj ugotovim
redface-1.gif

Četrtfinalni pari:

Četrtek ob 16.15:
FINSKA - ČEŠKA
ŠVEDSKA - DANSKA

Ob 20.15:
RUSIJA - KANADA
ŠVICA - NEMČIJA

Danska, Švica, Nemčija
confused-1.gif
. . . kje so pa ZDA, Slovaška, . . .
so Nemci fajn to zmutili, da bojo do polfinala prišli?

Nemce so še naši tresli nedolgo nazaj tega
grin1.gif
pa Švicarje, da o Dancih sploh ne govorim. . . .