Svetovni zvezdniki tarče teroristov?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem

Na islamskih spletnih straneh in forumih se vrstijo pozivi na napade estradnikov judovskega rodu — Med tarčami sta glasbenika Amy Winehouse in Mark Ronson — Brian Eno podpira Palestince

Spopadi v Gazi se očitno selijo na estradni parket. Na forumu znamenite islamske strani ummah.com so se pojavile grožnje zvezdnikom judovskega rodu. V sredo so se v javnosti pojavili podatki, da sta se na seznamu teroristov pojavila britanska pevka Amy Winehouse in Mark Ronson. Skrajneži bi z napadi na slavne ljudi radi opozorili na neurejene razmere na Bližnjem vzhodu.

Britanski protiteroristični strokovnjak Glen Jenvey je v pogovoru za revijo The Sun pojasnil, da je tovrstne grožnje treba vzeti resno. »Spletna stran ummah je že večkrat služila teroristom pri usklajevanju in komunikaciji. Tisti, ki so se znašli na njihovem seznamu, bi morali opozorilo vzeti z vso resnostjo. Pričakujejo lahko kampanjo nestrpnosti in ustrahovanje od 30 nasilnežev,« je povedal Jenvey. Uporabnik foruma strani ummah z vzdevkom Saladin1970 je pozval preostale uporabnike, naj mu pomagajo sestaviti seznam najvidnejših judovskih tarč, zraven pa je prilepil povezavo na seznam 100 najbolj vplivnih britanskih Judov. Uporabnik z vzdevkom Abuislam pa je zapisal 'Imamo seznam imen Judov, ki bi jih lahko napadli. Ima kdo njihove naslove?'. To je bilo zapisano po tem, ko je vodja Al Kaide Ajman Al Zavahiri, pozval muslimane, naj po vsem svetu napadajo zahodnjaške in izraelske cilje.

V torek so bili na trgu Trafalgar v Londonu protesti, na katerih je spregovoril znameniti producent skupin U2 in Cold Play Brian Eno. Izrazil je podporo Palestini in pozval ljudi, naj navežejo stik z uslužbenci vlade in zahtevajo, da se spopadi končajo.

(A. P.)

Ti muslimani nimajo kaj drugega za počet ,kot pa da terorizirajo ves svet in vsiljujeji njihovo kulturo zahodu.
Zahod mora ostat svoboden !!!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kako drugače opozorit na probleme, kot da ubiješ par ljudi
bonk.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
morda bo kaksen clovek manj sedaj podpiral "miroljubno" muslimansko vero.
smirk-1.gif
upam, da cimprej kaksnega igralca spravijo na drugi svet. raja, kot si ti, to lazje razume.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Probleme naj rešujejo sami brez, da pobijajo ljudi na zahodu. Ali se ti to zdi normalno ?

tebi se zdi najbrz tudi normalno graditev dzamij v zahodno evropskem prostoru? zakaj potem tako neumna vprasanja?

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Bo treba Koran prebrat ,da vidiš kaj je miroljubnost. Tole sem prekopiral iz teme referendum proti dzamiji.

Kot pravijo muslimani ,da je njim KORAN svet in ,da se držijo tega kaj tam piše. Sem se potrudil in dobesedno prepislal iz njega.
Preberite!

Koran, 5. sura, 33. ajat: »Tiste, ki se vojskujejo proti Alahu in njegovemu poslancu in ki delajo nered na zemlji, kaznujte tako: bodisi jih ubijte ali križajte bodisi jim odsekajte eno roko in nasprotno nogo ali pa jih izženite iz dežele! S tem bodo ponižani na tem svetu, na onem svetu pa jih čaka hudo trpljenje.«

Koran, 47. sura, 4. ajat: »V boju sekajte glave nevernikov, vse dokler ne oslabite njihovih vrst! Ujetnike zvežite, potem pa jih velikodušno osvobajajte ali pa zahtevajte odkupnino, dokler traja bojevanje. Tako ravnajte! Ko bi Alah hotel, bi se jim maščeval, toda želi vas skušati med seboj. On ne bo izničil del tistih, ki umrejo na njegovi poti.«

Koran, 24. sura, 2. ajat: »Prebičajte prešuštnico in prešuštnika! Vsak od njiju naj prejme sto udarcev z bičem. Naj vas pri izvrševanju Božjih predpisov ne navdaja nikakršno sočutje do njiju, če verjamete v Alaha in v oni svet! Izvršitvi kazni naj prisostvuje skupina vernikov!«

Koran, 17. sura, 16. ajat: »Ko hočemo uničiti neko mesto, dovolimo, da se njegovi prebivalci, nevajeni razkošnega življenja, vdajo razvratu in si s tem prislužijo kazen, nato pa mesto porušimo do temeljev.«

Samo nekaj primerov, kjer Koran zapoveduje sumljive reči (ki ne sodijo v Slovenijo).

To je pa druga pesem miroljubnosti.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Probleme naj rešujejo sami brez, da pobijajo ljudi na zahodu. Ali se ti to zdi normalno ?

tebi se zdi najbrz tudi normalno graditev dzamij v zahodno evropskem prostoru? zakaj potem tako neumna vprasanja?

Ne jas sem proti ,da si zgradijo ta versko kulturni center v LJ. Molilnice pa naj imajo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
morda bo kaksen clovek manj sedaj podpiral "miroljubno" muslimansko vero.
Torej če prebereš knjigo, ki piše o nasilju si slab.
Če dan za dnem ubiješ na desetine civilistov pa je ok ?

OK, si bom zapomnil za čas, ko bomo mi v vojni (bog obvarji).

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Če bi musliči samo brali in nič drugega, problema, ki ga imate z zahodnim svetom, sploh nebi blo... Ampak zgleda, da vas vsi narobej razumejo...

tudi vaši otroci, ki grejo namesto vas z semtrexom v shoping centre in druge zgradbe.......

Vi kljub zanikanju to kr udejanjate.......

Škoda, da nikjer v vaši sveti bukli ne piše, skoči skozi okno.....

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem

[/QUOTE]

Ja ,ker če bi pisalo bi skakali.
hysterical-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Če bi musliči samo brali in nič drugega, problema, ki ga imate z zahodnim svetom, sploh nebi blo... Ampak zgleda, da vas vsi narobej razumejo...

tudi vaši otroci, ki grejo namesto vas z semtrexom v shoping centre in druge zgradbe.......

Vi kljub zanikanju to kr udejanjate.......

467716-post_slo.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Koga ti vikaš? Spet izguba kontakta z realnostjo ?

Aja, vprašanju si se spet izognil. Čist po preverjeni rutini, kajne ?

(drugega ni bilo za pričakovati)

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
povedal sem bistvo vaše vere..........

Ste fundmentalistični .... ne bom povedal kaj...
Mohamed, se v grobu obrača, če bi to vedel kako boste interpretirali Koran, bi bil raje homič verjemi....

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Mohamed, se v grobu obrača, če bi to vedel kako boste interpretirali Koran, bi bil raje homič verjemi....

Saj jim ne pomaga razlagat kaj so ,ker ne skapirajo. So dobili kazen žide
hysterical-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Še enkrat: ni me treba vikati.

Kaj ti veš o moji veri ? Zakaj sploh misliš, da sem veren ???

Izogibanje pa res obvladaš, ni kaj.

(bilo je govora o nazivu Dimsi2008, bi bil pravšen kandidat)

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:

Torej če prebereš knjigo, ki piše o nasilju si slab.
Če dan za dnem ubiješ na desetine civilistov pa je ok ?

OK, si bom zapomnil za čas, ko bomo mi v vojni (bog obvarji).

Sklepam, da si veren če prosiš boga da te varuje.

Govoril pa sem v množini.... in moj namen ni bil vikanje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.