Svetovni avto leta 2014 je....

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Peugeot 308
hysterical-1.gif

Ne vem kje so na tej gajbi vidl karkoli inovativnega pa novega, razn mikro volan pa merilnike na katere se nič ne vidi....

http://www.autocar.co.uk/car-news/geneva-motor-show/new-peugeot-308-crowned-car-year-2014

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Men je smešno, raznorazni izbori, kriterji ugibam, da so načeloma več ali manj enaki, vrstni red pa povsod drugačen. Vsake oči imajo svojega malarja, čeprav glede na to, da je večina kriterijev bolj tehničnih, me čudijo take razlike. Kupec so pa itak odločil glede na njegove finance in okus, tako da so te izbori bolj sami sebi namen.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Včeraj viden v Celovcu, v živo izgleda kar OK. Za elektro avto pač...
smirk-1.gif

Cene v AT in ostale info: KLIK

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Men je smešno, raznorazni izbori, kriterji ugibam, da so načeloma več ali manj enaki, vrstni red pa povsod drugačen. Vsake oči imajo svojega malarja, čeprav glede na to, da je večina kriterijev bolj tehničnih, me čudijo take razlike. Kupec so pa itak odločil glede na njegove finance in okus, tako da so te izbori bolj sami sebi namen.

Kriteriji niso enaki, pa tudi ponder kriterijev ni enak.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
o šit, kva pa je to za en BMWjev sekret i3

Vidim danes prvič v Münchnu, bruham, vidim drugič, spet bruham, vidim tretjič, prosim naj me ubijejo... Pa sem se celi dan gibal okoli FIZ-a
crazy1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
2-ka mi je zelo všečna, izgleda kopija Ceed karavana. Verjamem pa, da to BMW-jašem niti malo ne diši. Imajo tudi v Weltu eno strupeno M235
roza.gif