SVEMA - uveljavljanje garancije

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kako je z uveljavljanjem garancije pri SVEMI? Pri mojem K790i (kupljen na simobilu) piše na garancijskem listu, da garancija velja samo skupaj z računom, ko sem pa klical tja pa mi je gospodična dejala da garancija velja brez računa če je iz garancijskega lista razviden datum nakupa. Finta je da sem nekje zalozil racun, garancijski list pa sploh ni potrjen, kakšno politiko imajo to pri simobilu???
confused-1.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
S! ima isto politiko kot ostali operaterji . Verjetno ti je prodajalec oz. prodajalka pozabil-a potrditi garancijo. Če si ga kupil na S! centru in ne pri posredniku, ti lahko izdajo original račun........vsaj mislim....ker na m@ se da tako urediti...

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
drugače pejt pa v njihovo trgovino z anex-om in naj ti potrdijo garancijo...

dejan001

Pripravnik
3. sep 2007
363
0
16
imel isti problem, idi na na tisti center kjer si sklenil naročnino in ti bodo preko imei številke telefona potrdili garanciji list

lp

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ok hvala.

Kaj pa z potrjenim garancijskim listom, vendar brez računa je imel kdo kakšne probleme pri uveljavljanju garancije? Ker bi rad kupil P1i od nekoga ki ga je dobil za darilo in ima samo potrjeni garancijski list.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Gre brez računa, če je garancijski list ustrezno potrjen, izpolnjen, poštemplan, požegnan, whatever, skratka izpraven. Povem iz lasnih izkušenj. In tudi ne vem, zakaj ne bi šlo...

kg0l

Zelenc'
12. avg 2007
12
0
1
jst mam zlo dobre izkusnje s svemo.. vedno nardil korektno, k sm mel pa se SE p800 so mi dal ene 2 palcke za touchscreen kr tko, pa se eno ploscico k sm jo zgubu =)
tko da mislm da se da use zment..

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ok hvala.

Kaj pa z potrjenim garancijskim listom, vendar brez računa je imel kdo kakšne probleme pri uveljavljanju garancije? Ker bi rad kupil P1i od nekoga ki ga je dobil za darilo in ima samo potrjeni garancijski list.

Ja, sem imel probleme (niso ga hoteli vzeti na servis, ceprav je na skatli slovenska nalepka, telefon je se evdno v granaciji, takrat je bil to model, ki je bil na ansem trgu sele cca. pol leta). Problem je bil odpravljen, ko sem dobil kopijo originalnega racuna. Zakaj ga nisem imel ? Ker sem tudi jaz telefon dobil kot darilo, garancijskega lista pa prodajalec ni potrdil - identicno tvoji situaciji.

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
jest sm mel tud slabe izkušnje...v mobitelu se je nabral prah in posledično tipke niso več ubogale tko k bi morale...in mi niso hotl uveljavit garancijo, ker naj bi šlo za mehansko okvaro (k da sm zanalašč trpal prah v mobitel)...če se pa ne motim gre tukaj za napako iz strani proizvajalca, ker je naredil slabo zatesnjen mobitel...izbira je bila da plačam 50€ in mi "nano" (ja po besedah serviserja...stupid) prah odstranijo iz vezja...moja izbira pa je bila avtophone, kjer so vse opravili v sklopu garancije in brez težav!!

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
tudi jaz sem imel salbe izkušnje z svemo 2x. Glih prejšnji teden niso popravili telefona, ker je baje bil zalit, kar pa se ni zgodilo. Drugič bom raje kupil nokio in upal da je teleray boljši serviser.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik Mathew pravi:
tudi jaz sem imel salbe izkušnje z svemo 2x. Glih prejšnji teden niso popravili telefona, ker je baje bil zalit, kar pa se ni zgodilo. Drugič bom raje kupil nokio in upal da je teleray boljši serviser.

ti kar upaj, da je Teleray boljši serviser
uf-1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Nič boljši niso. Kakšna je težava z tvojim SE?

Razor

Pripravnik
10. avg 2007
31
0
6
A je sploh kater serviser dober v tejle naši državici?

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.385
113
z Motorolinim servisom zaenkrat brez večjih težav (tok, tok, tok). Pričakujem pa jih ker mi vsakih 7mescov telefon zamenjajo z novim. Se zgodi če prodajaš telefon ki ne zdrži par mesecev normalne uporabe.