svako jutro

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
malo posle 6 probudim se ja,
probudim se ja,
kad kamion istrese 10 kubika kamena,
10 kubika kamena.

ima jedna odredba,
jedna odredba,
o čuvanju od nemira,
čuvanju od nemira.

al je neko igro se frajera,
igro se frajera,
pa i nedelja,
nije više nedelja.

jebo mu mater ja.

kdo je bil frajer, ki je dan označil kot vsak dan od 6-22? ima kdo to odredbo.

ko rano rani, rano dan zajebe. tko da letim na en bambus na teraso, da ubijem mačka od nočnega popivanja.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Rana ura, zlata ura! Na leto ti pripada 14 dni podaljšanega spanja - torej v času letnih dopustov. Ostale dni, naslednjih 36 let boš pač vstajal malo pred šesto in zlagal kamenčke, da boš nekoč imel palačo, ki jo bodo tvoji potomci lahko zakockali.

Prej kot se boš pridružil nam, ubogi delovni raji, lažje ti bo. Z leti boš prej kot slej ugotovil, da ima tudi nedeljsko, jutranje kamenje svoj čar in da po drugih borovničkah sploh več ni tako težko.
wink-1.gif

Prijetno nedeljo!
smirk-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Rana ura, zlata ura! Na leto ti pripada 14 dni podaljšanega spanja - torej v času letnih dopustov. Ostale dni, naslednjih 36 let boš pač vstajal malo pred šesto in zlagal kamenčke, da boš nekoč imel palačo, ki jo bodo tvoji potomci lahko zakockali.

Prej kot se boš pridružil nam, ubogi delovni raji, lažje ti bo. Z leti boš prej kot slej ugotovil, da ima tudi nedeljsko, jutranje kamenje svoj čar in da po drugih borovničkah sploh več ni tako težko.
wink-1.gif

Prijetno nedeljo!
smirk-1.gif

Jaz sn tudi uboga delovna raja, ki v času dopustov nisem imela 14 dni skupaj fraj, ampak samo 7 delovnih. So mi rekli, če boš htela imet fraj, boš mogla kje drugje delat, ne pri fotografih.Jaooo, kak sn bla jezna. Imam pa ta teden prisilni dopust. Torej, zdaj ga moram meti, ker pol grejo kingi jadrat.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Lahko bi bila idealen par, z diplomami in otroki, a tudi to ima svoj čar, s krediti in obroki...
smirk-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem mislil, da smo v EU. in naši pravilniki so taki. a so kopija evropskih, ali ne, ne vem.

je pa dejstvo da 6-22 vsak dan lahko razbijaš kolikor ti paše.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hræki ne, mi janezi pa smo. in zgodba se dogaja pri nas. ravno sedaj poslušal bager kako planira in kamion je pred minuto, dve stresel novih 10 kubikov materiala.

če je pesmica spodbudila povezavo s šahisti se nismo razumeli.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Ti se pa tudi hvališ z nekim koristnim delom. Me prav zanima kaj ti ustvarjaš, danes fotografirat zna vsak levak, pravih fotografov ki znajo ujeti čare je malo.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
V službi pa res ne ustvarjam nič koristnega in ustvarjalnega. Če so za tebe ustvarjalne fotke za pasoš, potem priporočam , da se začneš ukvarjat s tem.
Jaz se ukvarjam z drugačne sorte fotografijo in ljudje okoli mene verjamejo v mene.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
A veš kaj je fora? Da jaz dejansko delam 6 dni na teden vsaki teden brez da bi poznala kaj je fraj sobota in bi me delodajalec rad prepričal, da meni se tako dopust računa po dnevih, ne po urah, ker za sobote mi tudi malce dobimo plačane.
Ne moreš da verjameš. Če sem mela fraj recimo 4 dni, se mi to računa kot 4 delovne dni in ne 28 ur, kar je 3,5 delovnega dneva.
Saj sem se že zbunla....
Pa že to, da se dela 6 dni na teden in vsako soboto, meni to ni čist normalno.

Nazadnje urejeno:

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
ali mi lahko kdo pokaže kje to piše da lahko od 6-22 delam vsak dan... ker men je nedelja lep dan za košenje trave...
smile-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
A veš kaj je fora? Da jaz dejansko delam 6 dni na teden vsaki teden brez da bi poznala kaj je fraj sobota in bi me delodajalec rad prepričal, da meni se tako dopust računa po dnevih, ne po urah, ker za sobote mi tudi malce dobimo plačane.
Ne moreš da verjameš. Če sem mela fraj recimo 4 dni, se mi to računa kot 4 delovne dni in ne 28 ur, kar je 3,5 delovnega dneva.
Saj sem se že zbunla....
Pa že to, da se dela 6 dni na teden in vsako soboto, meni to ni čist normalno.

Ja imaš pa druge bonitete.
Npr. čas za visenje tukaj
evil.gif