Sušilni stroj Electrolux, ki sam zlika perilo???

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Zanima me če ima kdo od Vas že izkušnje s tem sušilnim strojem?
Ali je to res, kar je napisano, da praktično ni potrebno likanje, ali je to bolj marketninška fora in je likanje še vedno potrebno.

Če mi kdo napiše osebne izkušnje s tem strojem ga seveda nagradim z alti.

Aja informacije rabim, da ne bom nakladal prazne slame, če bom komu prodajal ta stroj.

Hvala

lp

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.524
1.109
113
O tem smo že debatirali...

Moje mnenje: Ko kakršenkoli sušilni stroj malo obvladaš, da cunj ne sušiš predolgo, ti marsikatero cunjo ni potrebno likati... Tako, da mislim, da ta stroj ni nič drugačen pri tem kot ostali...

Pri nas imamo enega izmed prvih Gorenjevih sušilnih strojev in še danes marsikatero cunjo ni potrebno likati...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Bil enkrat v BB ko so imeli predstavitev...Iron AID in še eden navaden sušilni stroj oba od electroluxa....v oba so vložili cca 5 (se mi zdi) mokrih srajc oba istočasno zagnali in nastavili nek avto program sušenja....ja res je Iron Aid je bil hitrejši in tudi srajce so bile neprimerno lepše....lahko rečem iz IRON AIDA uporabne takoj...
Kako pa je v vsakdanjem življenju pa nebi vedel povedati....

shift

Guru
20. jul 2007
9.896
2.282
113
za šankom
kot je že nekd oomenil ko naštudiraš čas sušenja lahko peglezn stran vržeš.odkar sem se preselil in kupil sušilca še nisem likal.

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.737
100
63
Imam prav tega sušilca. Lika s pomočjo pare (btw. destilirano vodo, ki jo potrebuje za paro dobiš v postopku sušenja in jo samo pretočiš), deluje pa odlično. Problem nastane samo, če daš likat več kot 5 srajc - do 5 pa je super. Je potrebno samo še ovratnike potegnit z likalnikom, potem jo obesiš na obešalnik in to je to..
Žena super zadovoljna
smile-1.gif

lp!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
dvomimd abo sam zlikal
smile-1.gif

verjetno apride srajca ven, kot je že bilo omenjeno..da jo zgolj še malo 'povohaš' po vitalnih delih (ovratnik, zapestje....).

Pa verjetno mora biti tudi srajca za 'lahko likanje' torej das se že sam po sebi ne zmečka dosti. Ker nekatere so ubibože kake pridejo iz stroja..tistih noben sušilec ne bo poravnal.

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Mi doma od kar imamo sušilc ne likamo, razen stvari, ki ne gredo v sušilc
smile-1.gif

Cunje res niso zmečkane in če jih takoj zložiš likanje ni potrebno...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
verjetno je koncenzacijski.

torej ima stroj posodo, v katero senabira kondenz - ki ga po vsakem sušenju odliješ.