Sušilec posuši samo delno???

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Evo, žena pravi, da sušilec več ne posuši do konca oblačil, kot je to bilo, ko je bil še nov. Tudi, če čas podajlša x2, pravi, da ni razlike.
Kaj bi to lahko bilo?

Je še kje kakšen filter, razen na vratih? Voda je speljana direktno v odtok. Če se ne motim, ima senzor vlage. Je možno, da ta ne dela pravilno? Ga je potrebno menjat?

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Mal napiši ker sušilec je. Filter je ponavadi dodaten spodaj pod bobnom.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Hvala za odgovore, razdrem celega danes in spucam vse, kar najdem.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
hahaha, ni ti treba celega razdred. Nekje so taka vratca, kjer se filter vn potegne. Malo poglej navodila.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
hahaha, ni ti treba celega razdred. Nekje so taka vratca, kjer se filter vn potegne. Malo poglej navodila.

To itak, sem se samo malo bolj baročno izrazil.
cheer.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ponavadi je en manjši pri bobnu in en večji. Ne vem kater stroj imaš ti ampak moj Ariston ima v bobonu mrežico in še spodaj kar velik in dolg filter, ki pride čez celo dolžino stroja. Tega velikega je treba 1x/mesec sprati z vodo.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Sem uredil. Spodnji večji filter sem spucal. Lahko si mislite, kakšen je bil po 6 letih uporabe
grin1.gif

Sedaj zopet stroj dela, tako kot mora
cheer.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
6 let
confused-1.gif

že po enem mesecu je obupen, kaj šele po 6 letih.

samo da zdaj dela in da veste, da imate še en filter
grin1.gif

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Imam v spominu, da sem celo prebral navodila in enkrat celo spucal ta filter, potem pa pozabil na vse skupaj. To je pač delovni stroj od žene
evil.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Bolje da ne. Drugače bo tiha maša 14 dni in puščava vsaj 3 mesece
evil.gif

NAŠE ŽENE SO NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE IN VEDNO IMAJO PRAV!

PIKA.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
A žena bere to? Ne, a?
10.gif

Zakaj že?
Pri nas je pralni (pa še kakšen drug) stroj v upravljanju moje žene. Za peč in nasploh ogrevanje skrbim jaz - ženi se o tem sanja približno toliko, kot meni o pralnem stroju, pa se ona tudi greje. Ravno tako ji ne štejem v slabo, če ne ve, da je treba v motorko nalivati olje za mazanje verige - jaz ne vem, kje se da sol v pomivalni stroj.

Kaj je tukaj slabega? Če moramo vsi vse vedeti, enostavno ni učinkovito. Pa to ne pomeni, da se v primeru potrebe en ali drug ne bi upal lotiti strojev in naprav, katerih sicer ne uporablja, sploh ne. Gre samo za sporazumno in racionalno delitev dela.

peters

Pripravnik
30. jul 2007
196
0
16
Citat:

Pri nas je pralni (pa še kakšen drug) stroj v upravljanju moje žene. Za peč in nasploh ogrevanje skrbim jaz - ženi se o tem sanja približno toliko, kot meni o pralnem stroju, pa se ona tudi greje. Ravno tako ji ne štejem v slabo, če ne ve, da je treba v motorko nalivati olje za mazanje verige - jaz ne vem, kje se da sol v pomivalni stroj.

Huh, zdaj pa sem se sam nad sabo zamislil
tongue-1.gif

zakaj pa jaz vem upravljati s pralnim, pomivalnim in z vsemi ostalimi gospodinjskimi pripomočki, s kosilnico, s plinsko pečjo, servisirati avto, previti, nafutrati in dat spat otroka, na novo naložit računalnik, v službi voditi skupino ljudi, skrbeti za hišne finance, vozit traktor in tovornjak, ..... uf, verjetno je z mano nekaj narobe :)

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
nč ni narobe s tabo, samo zgleda da ne veš, da maš poleg pralnega, pomivalnega, sušilca, mikserja tudi še en drug stroj v bajti - ženo. Aja , mogoče si jo pa za radio zamenjal pa je u glavnem ugasnjena. No ja , tud to je dobr.
smile-1.gif

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Sem uredil. Spodnji večji filter sem spucal. Lahko si mislite, kakšen je bil po 6 letih uporabe
grin1.gif

Sedaj zopet stroj dela, tako kot mora
cheer.gif

To predvidevam, da si spucal kondenzator...Tega čistiš enkrat na mesec, ne pa na 6 let...