Sušilca na pralni stroj

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Pozdravljeni!

No, pa se tuji jaz obračam na vas z vprašanjem:

A je možno (kaki vezni členi, podlaga, kaj tretjega) na pralni stroj, ki je globine 50cm postaviti sušilca z globino 60?

Če obstaja kaki način, bi mi prišel zelo prav
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Odvisno od mest nogic od sušilca, drugač pa... znajdi se!
Kaj pa kake konzole, za pa pritrditev na zid...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Vmes daš dilo (Če je spodnji ožji oz. plitvejši) in to je to. Zmeri koliko je širok širši stroj (najbolje zgornjo ploskev), skoči v trgovino kjer ti odrežejo les na mero in to je to. Prideš domov s kosom 60 x 60 cm, daš vmes in zgodba zaključena. Zaradi eststeike pustiš spodnji stroj malo bolj odmaknjen od zadnje stene in se niti opazilo ne bo.

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Vmes daš dilo (Če je spodnji ožji oz. plitvejši) in to je to. Zmeri koliko je širok širši stroj (najbolje zgornjo ploskev), skoči v trgovino kjer ti odrežejo les na mero in to je to. Prideš domov s kosom 60 x 60 cm, daš vmes in zgodba zaključena. Zaradi eststeike pustiš spodnji stroj malo bolj odmaknjen od zadnje stene in se niti opazilo ne bo.

pa kakšno gumo bo treba podložit, ker samo deska bo povzela ob tresljajih, ki niso najmanjši...

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Ne vem...
Kaj pa, ko začne pralni stroj 'premetavat' zaradi - na primer - premalo perila?
Pa ne mi sedaj pisat, da se to pri novih ne dogaja, res da manjkrat kakor nekoč, zgodi pa se.
Pri meni sta eden zraven drugega in če bi ne imel dovolj prostora, bi zanesljivo za sušilca naredil dodaten nosilni element, ali pa vsaj konzole.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Sušilc je lažji od pralnega zato se ga pač lepo postavi gor. Pralni je težji in ja... ko začne na 1400 obratih šopat bi, če bi bil na sušilcu pomoje poletel v PM
tongue-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
V Obiju prodajajo eno gumo ca. 1 cm debelo mislim da je 60x60 prav za pod sušilca oz. pralni stroj da zmanjšuje tresljaje.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jaz imam že od vsega začetka, kakih 15 ali več let, sušilec na pralnem stroju, pač na originalnih nogicah. Nikoli ni bilo nobenih problemov, ker so tiste nogice kot vakuumski priseski.

V začetku so bili stroji Gorenjevi, sedaj pa Bosch. Tudi zibalo se je kdaj, sploh včasih, ko so bili pralni stroji še z navadnimi motorji, pa vseeno ni bilo problemov.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jaz imam tudi sušilca na pralnemu, dobre dve leti, pa ni nobenih problemov. sta pa oba stroja od iste znamke. Smo za vsak slučaj dali tudi objestranske lepilne trakove vmes
grin1.gif

samo če prav razumem odpiralec teme sprašuje po "zlaganju" različnih globin

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
30
28
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
jaz imam tudi sušilca na pralnemu, dobre dve leti, pa ni nobenih problemov. sta pa oba stroja od iste znamke. Smo za vsak slučaj dali tudi objestranske lepilne trakove vmes
grin1.gif

samo če prav razumem odpiralec teme sprašuje po "zlaganju" različnih globin

Skupaj jih je obvezno potrebno dobro fiksirati, ker jaz sem enkrat našel sušilec na umivalniku, ki je takoj poleg. Na srečo ni bilo nič poškodovano. Potem pa sem na iverico, ki jo imam vmes na vsako stran naredil en manjši zob(pritrdil latico), da po pralnem stroju ne more drseti, pod sušilec pa dober dvostranski trak, od takrat je mir. Vmes med iverico in pralnim strojem imam neko blago, da malo blaži tresljaje in pa da ni pralni stroj spraskan.