SuperLive Pro

bose

Pripravnik
23. sep 2009
294
14
18
daleč,daleč,daleč proč
S telefonom (Samsung - android) bi se rad povezal s video nadzornim sistemom (z aplikacijo Superlive Pro, ki jo je izvajalec priporočal). Zadeva deluje, kadar vzpostavljam povezavo in je telefon na WiFi omrežju. Kadar pa bi rad vzpostavil povezavo preko paketnega prenosa podatkov pa javi napako pri povezovanju ("Failed to connect to server. Please check network and server!" Je pa finta v telefonu, saj sinu z istimi nastavitvami v Iphonu dela. Sem poskusil tudi na drugem Samsungu pa je enako. Na WiFi dela, drugače pa ne.
V avtu imam avtotelefon, avto pa je lahko dostopna WiFi točka. Če se z mojim Samsungom povežem z avtom preko WiFi, lahko dostopam do videonadzora. Se pravi, da Samsung mora biti povezan z WiFi za dostop. Iz tega sklepam, da manjka neka nastavitev v telefonu.
Aja, ja imam vključen prenos podatkov.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Imajo vsi ostali telefoni, ki delajo, enakega operaterja kot ti na samsungu?

imaš kak firewall nameščen pa ti ne dovoli uporabljat aplikacij v mobilnem omrežju?

bose

Pripravnik
23. sep 2009
294
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Operater je enak (Debitel). Na telefonih ni nobenega firewall-a.
Sem dobil namig, da moram na snemalniku pregledat porte, saj ni enak za dostop preko WiFi in pa preko paketnega prenosa podatkov.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
si uredil?
za porte dvomim, če pa na drugih napravah dela. Ker ravno zaradi portov sem te vprašal, če imaš povsod istega operaterja.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
paketna povezava - ma Debitel kak proxy?

Sem imel enako na Mobitelu, VPN dostop je delal, potem pošta ni šla skozi, sem ročno nastavil povezavo brez proxy IP-ja, pa dela BP.

Lp,