S telefonom (Samsung - android) bi se rad povezal s video nadzornim sistemom (z aplikacijo Superlive Pro, ki jo je izvajalec priporočal). Zadeva deluje, kadar vzpostavljam povezavo in je telefon na WiFi omrežju. Kadar pa bi rad vzpostavil povezavo preko paketnega prenosa podatkov pa javi napako pri povezovanju ("Failed to connect to server. Please check network and server!" Je pa finta v telefonu, saj sinu z istimi nastavitvami v Iphonu dela. Sem poskusil tudi na drugem Samsungu pa je enako. Na WiFi dela, drugače pa ne.
V avtu imam avtotelefon, avto pa je lahko dostopna WiFi točka. Če se z mojim Samsungom povežem z avtom preko WiFi, lahko dostopam do videonadzora. Se pravi, da Samsung mora biti povezan z WiFi za dostop. Iz tega sklepam, da manjka neka nastavitev v telefonu.
Aja, ja imam vključen prenos podatkov.
V avtu imam avtotelefon, avto pa je lahko dostopna WiFi točka. Če se z mojim Samsungom povežem z avtom preko WiFi, lahko dostopam do videonadzora. Se pravi, da Samsung mora biti povezan z WiFi za dostop. Iz tega sklepam, da manjka neka nastavitev v telefonu.
Aja, ja imam vključen prenos podatkov.