SUPER TV je super ali???

djdanny

Pripravnik
6. avg 2013
48
0
6
Okolica LJ
Po radiu sem slišal reklamo za novega ponudnika http://super-tv.si/ in sm iz firbčnosti pogledal njihovo spletno stran in mi vse skupaj izgleda malo šalabajzersko... polovica linkov ne dela, nikjer ne najdem programske sheme, da na govorim o obljubljeni hitrosti 15Mb preko satelitskega krožnika???
A to zadevo kdo mogoče že ima ali ima kaj več informacij?

Kartopirc

Zelenc'
3. okt 2013
2
0
1
Se strinjam, kolikor sem uspel izvedet je celo tako, da si več folka deli eno anteno in se hitrost preprosto razdeli med njimi(torej recimo: 15mb/s na eni anteni in se razdeli med 20 naročnikov... Točnih številk sicer nevem ampak vseeno). Nevem no, mam rajši mal nižjo hitrost (ker dejansko ni nižja, razen takrat ko si edini na liniji) pa svojo anteno, da sem neodvisn od ostalih. Zaenkrat mi Lastovka še ni povzročala problemov, tako da sem zadovoljen.

Sheme pa tudi jaz ne najdem... Se najde kak junak ki jo uspe izvohat?

SUPERTV

Zelenc'
15. sep 2014
3
0
1
Pozdravljeni,

kot predstavnik ponudnika SUPERTV, bom v nadaljevanju odgovarjal na vaša morebitna vprašanja.

Kar se same spletne strani tiče, se zahvaljujem za pripombe, bomo uredili pomanjkljivosti.

Ponujene hitrosti, tudi do 15/4 Mbps, preverjeno delujejo. Edini pogoj za sprejem storitve je neoviran oz. prost pogled na oddajnik na Krimu.

Glede TV programske sheme in vseh ostalih vprašanj mi lahko pošljete zasebna sporočila.

lp

SUPERTV

Zelenc'
15. sep 2014
3
0
1
V kolikor se posamezno gospodinjstvo, vzemimo primer hiše, odloči za storitev internet, le-to prejme sprejemno anteno, montirana je na lokacijo s prostim pogledom na Krim, ki se nadalje prek UTP kabla priklopi na računalnik ali router. Podobno je v primeru priklopa gospodinjstva v bloku. Torej, vsako gospodinjstvo prejme svojo opremo in ima zagotovljeno naročeno hitrost.

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
Kakšno tehnologijo pa uporabljate za prenos in na katerih frekvencah, ker to na spletni strani ni nikjer navedeno.

SUPERTV

Zelenc'
15. sep 2014
3
0
1
Internet deluje na področju 5 GHz, za TV se uporablja tehnologija MMDS.

Nazadnje urejeno: