Summer MIX 002

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Download Tracker ErrikDJ SummerMIX 002

Playlistič:

Itaka - En Todo El Mundo
Akabu - Sax My Bitch Up
Basto - Gregorys Theme
Spiller - Pigeonman's Revenge
Sak Noel - Loca People
Vato Gonzalez - Badman Riddim
Far East Movement - Like A G6
LMFAO - Party Rock Anthem
Kelis - Brave
SHM vs. SVD - Reach Out,You Got The Love & LTWB
Calvin Harris - Awooga
Steve Angello vs. Laidback Luke - Be vs. Satisfaction
Afrojack feat. Eva Simons - Take Over Control
Nadia Ali - Rapture
Armand Van Helden - Egyptian Magician

To je to!
Any questions & opinions?

(aja pa da mi nebi kdo uletu da je umes kakšna NE-noviteta...cos' i don't give a F... )

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Pri sledilniku javlja HTTP Error 400

errorkp.png

Mogoče si pozabil na koncu sledilnika dodati /announce ?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Js sem potegnil in preposlušal :-D Na začetku mi je malo depresiven (začetni komad in gregory's theme sta super), nato spet malo "zatišja", Kelis in SHM spet super, Steve angelo pa Nadia Ali isto, Calvin Harris - Awooga to mi ni njabolj potegnilo, Afrojack feat. Eva Simons - Take Over Control tale pa mi je že preveč zlajnan :-D

Overall, čist soliden mix. (pod to štejem js, če mi je pol komadov res tisto super)

P.S je pa res, da se sam ne štejem glih med največje house poslušalce temveč primarno bolj med poslušalce dance-a.

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
A mogoče kdo ve za kakšen poletni mix CD za letošnje poletje, ki se prodaja na policah in je soliden? Kakšen Ministry of Sound, Bravo hits, superduperhits in podobne zadeve...

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Sem ga potegno dol in že trga. Meni je dober.
Malo me je Calvin Harris letos razočaral, tale awooka je krneki, bi v tvoj mix namesto harrisa bolj pasal recimo kaki dalbruck and klein feat. stella attar heartbeat, ta je ok, ali pa freemasons z wynter gordon belivier recimo.
Drugače pa luštna stvar.
Keep on going, dude.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A imaš letos tudi kaj skup zmiksanega?
smile-1.gif

Sem slučajno na utubu po dolgem času zalaufal Edwarda Maya, pa sem ugotovu, da bi rabil kaj takega za v avto da mi to zimsko vreme čimhitreje mine in da lažje dočakam poletje.
aplauz.gif