Subvencioniranje LCD-plazme ob vezavi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
Pred dvemi mesci je imel siol akcijo ko si za evro dobil laptopa.
Zanima me kdaj bo kak ponudnik imel akcijo in bo za drobiž ponudil LCD TV.
Takoj vzamem za nekaj nekaj evrov (recimo 24x5 evrov) nek paket pri katerem bi dobil tud kak vsaj 32" LCD tv...

aktualne kacije ko ti ponujajo LCD za 24x30 evrov se mi ne zdi "ugodno" in grem raje v trgovino po njega

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Vprasanje tudi kaj ponudijo.. ce ponujajo kak sodr, sem raje brez in imam vezavo frej
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
Aja
za kako ceno kak aparat in kdaj?
Če bi rabil laptop bi ga vzel, tako pa nimam zakaj imeti dveh in čakam na kak LCD....
Citat:
LCD televizor 37LG5000 za 28 EUR na mesec* - Izdelek je razprodan
A so jih iemli tako malo, a je narod res tako "naiven" da misli kako ugodno je to (28x24= 672).
Niti pod "razno" se ne more primerjat z ugodnostjo Della 500 ali vostre 860. Zanimivo, sedaj imajo Acerja in ga ponujajo za 16 evrov na mesec(16x24=384 evrov) V trgovini se ga da dobiti ceneje.

LCD dobiš v enaa za 655, kar je 17 evrov ceneje kot pri Siolu - pa si brez vezave
V mimovrste so pa dobrih 30 evrov cenejši od siola....

To zame ni nobeno novoletno darilo, ampak novoletna nategavščina

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
Ah ja si bom zadržal mnenje o takih "akcijah"

Saj nisem vzel, zato pa čakam na LCD za nekaj evrov ( v stilu Della)
Kljub temu da imam optiko v bloku, sem še vedno na kablu samo zaradi tega ker se ne mislim vezat za nek "kumunikator" za 24 mesecev.
To je ravno tako kot bi ti prodali avto brez gum. Če se odločiš da ga boš servisiral 10 let pri njih ti jih dajo za en evro, sicer pa 500....

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Jst sem namesto vezave 24 mesecev raje vzel 12 mesecev, pa 4 mesece brezplačno. Namesto IPTV (Siol TV) sem vzel njihovo kabelsko, ker nima pogoja komunikatorja in vezave.
Je pa res, da pride net +KTV 31 €, s telefonom bi blo 33. Ker KTV ne gre v pakete, ampak le kot dopolnilo.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Skoda, si ze zamudil. Po moje akcije kot je bila z Dellom ne bo vec se kar nekaj casa. Namrec, mi ni jasno kje je kalkulacija za Siol, ampak me v bistvu niti ne zanima.
grin1.gif

Vzel bi Vostra, ga prodal za 350+ EUR in imel polovicno subvencioniran LCD TV. Ce pa ne, pa bi te prisla mesecna narocnina za Trio cca 15 EUR
zmaga.gif
v naslednjih 24 mesecih. Se je pac treba malo znajt. Zal se mi zdi, da je bila to one time priloznost in si pac ostal brez. Jaz imam na ta racun se AMZS clanstvo zastonj, pa se dva meseca so racunali polovicno narocnino zaradi nekih tezav z IPTV. Aja, da ne govorim o tem, da sem star router prodal, ker je zraven prisel (zal sicer zgolj osnovni, ampak zame dovolj) Vlan router.
V glavnem, se enkrat. Ne razumem kako se Siolu to izplaca, ampak ok, se ne sekiram.
grin1.gif
in to za ceno 5 EUR vec, kot sem prej placeval zgolj za net 1Mb.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
jep, se čisto strinjam z napisanim. "Kupca" mislim da bi imel v žlahti, ga niti ne bi bilo treba kaj veliko iskat....
Ampak hebiga zdaj je kar je....upam da to ni edina taka akcija....

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Skoda, si ze zamudil. Po moje akcije kot je bila z Dellom ne bo vec se kar nekaj casa. Namrec, mi ni jasno kje je kalkulacija za Siol, ampak me v bistvu niti ne zanima.
grin1.gif

Vzel bi Vostra, ga prodal za 350+ EUR in imel polovicno subvencioniran LCD TV. Ce pa ne, pa bi te prisla mesecna narocnina za Trio cca 15 EUR
zmaga.gif
v naslednjih 24 mesecih. Se je pac treba malo znajt. Zal se mi zdi, da je bila to one time priloznost in si pac ostal brez. Jaz imam na ta racun se AMZS clanstvo zastonj, pa se dva meseca so racunali polovicno narocnino zaradi nekih tezav z IPTV. Aja, da ne govorim o tem, da sem star router prodal, ker je zraven prisel (zal sicer zgolj osnovni, ampak zame dovolj) Vlan router.
V glavnem, se enkrat. Ne razumem kako se Siolu to izplaca, ampak ok, se ne sekiram.
grin1.gif
in to za ceno 5 EUR vec, kot sem prej placeval zgolj za net 1Mb.

Ne skrbi, taksne akcije ne bo nikoli vec, ker je bil to hud financni udarec za firmo.

Na pivu se marsikaj izve.press

LP,
PIC