Stvari, ki ležijo na hodniku

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V bloku kjer imam stanovanje že 3 dni v kleti leži računalnik, zadeva zgleda precej nova, zraven je še 17'' crt, kabli, kabelski modem, računalniška mizica, stojalo za cd-je... 3 stranke so se sicer selile v teh dneh, pa vseeno malo čudno, da bi nekdo to kar pustil ležat na hodniku v kletni etaži.

Zdaj pa me zanima kako je s tem - lahko preprosto primem in odnesem? Obstajajo kaki zakoni glede tega?

OK, sej bi lahko preprosto prijel in odnesel, prodal naprej in če bi kdo kaj vprašal bi se naredil francoza... Pa me vseeno zanima kak je s tem.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Avto je parkiran ob cesti... ne veš od koga je... se lahko vsedeš notri in ga odpelješ?
grin1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja sej to mi ravno gre po glavi - tudi npr. betonskih korit od rož ne smeš odnest...

Po drugi strani pa sem prepričan, če bi lastnik poklical policijo, bi mu dejali da si je sam kriv.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Če boš odnesel, bo ziher kakšno sranje nastalo iz tega, zato ti raje ne priporočam.
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Jah ... veš kok je ... če te pač boli falus prim pa odnes. Bolj je to stvar morale, kot kaj drugega. Če bodo uni sploh klical policijo ti itak nič ne morjo. V teoriji bi te sicer lahko izsledili na mreži, ampak verjem, da se ne bodo šli ubadat s tem. Še pri kakšnih več vrednih stvareh se ne sekirajo kej preveč
wink-1.gif

Čeprav če boš že odnesu, bi blo ful lepo, da jim vsaj trdi disk pustiš, če majo slučajno kakšne fotke, seminarske itd. gor.
grin1.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Valda, da bos odnesu. Zivis v bloku, kjer zivi povno ljudi. Mislis, da se bodo ravno na tebe spravili?
Edino ce zgledas sumljiv ze na prvi pogled
grin1.gif

Vsak tocno ve, da se taksnih stvari ne pusca na hodniku. Sam si je kriv.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Pri nas imamo na hodniku na videz nerabljeno črno usnjeno sedežno že leto dni, pa je nihče noče.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Nevem , če maš izkušnje. Jaz se ne spomnim kdaj sem nazadnje kaj rabljenega prodala..verjetno nikoli.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
ste pa pošteni v tem bloku 3 dni je že
hysterical-1.gif

Fora je v tem, da leži v kletni etaži, dandanes pa tak ful malo folka hodi v klet, predvsem mladi ne. Jaz sem tudi slučajno šel v klet po orodje in videl robo.

Bom počakal še en dan, potem pa gre z mano (ker če ne bom jaz odnesel pa bo prvi mulc tu iz bloka).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če neboš ti, bo nekdo drug, al pa bo glupa čistilka vrgla v koš.

3 dni so meli časa, da so ga pobasali, če ga niso... Jebal vrag.

Idi si naredit teh 100-150€, pa si privošči kak vikend v toplicah.
smile-1.gif

(v mojem primeru ga ze drug dan nebi blo)

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Spravi v klet in počakaj en teden. Če se bo kdo javil, povej, da si shranil, ker si se bal, da bo kdo to ukradel, če pa ne bo nobenga - pač prodaš. Ne vem pa, če se za 100€, kolikor max. stane tak komplet, splača dajat dobro ime na kocko.
Seveda, če ga sploh imaš. Dobro ime, namreč. Ampak, kot je videti, ga imaš, kajti, če ga že sedaj ne bi imel, sploh ne bi spraševal, kaj nardit.
wink-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
347
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Spravi v klet in počakaj en teden. Če se bo kdo javil, povej, da si shranil, ker si se bal, da bo kdo to ukradel, če pa ne bo nobenga - pač prodaš. Ne vem pa, če se za 100€, kolikor max. stane tak komplet, splača dajat dobro ime na kocko.
Seveda, če ga sploh imaš. Dobro ime, namreč. Ampak, kot je videti, ga imaš, kajti, če ga že sedaj ne bi imel, sploh ne bi spraševal, kaj nardit.
wink-1.gif
Se strinjam.
Jaz bi napisal in nalepil na oglasno, da naj že pospravijo tisto škatlo, ker moti prehod (nima kaj bit na hodniku), sicer jo boš ti. Pa rok daj 2 dni.

Off topic @Dekca: od kdaj si pa ti ženska
evil.gif