Študentska arena in sejem dela

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Silom prilike bil tam pa gledam tiste "študente", ki naj bi se predstavljali delodajalcem, nekateri bolj z zanosom, nekateri s preveliki pričakovanji, spet drugi ne vedo kaj bi delali in sprašujejo HR osebje kje jih oni vidijo.
Z druge strani pa naveličano HR osebje, tečnega obraza, kratkih besed itd. Več ali manj blamaža za študente in delodajalce, ki so se tam predstavljali s tem, da se tukaj vleče nekaj državnega denarja. Če je tam kdo od mladih dobil službo, vsa čast in če je to prihodnost bodočih delojemalcev, je bolj klavrna, ker ta sejem je bil na nivoju "pijace".

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
No, pol vidm, da nismo nč zamudl, sva hotla it zmojo pa mal pozabila, ampak škoda časa kokr berem.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Za druženje študentov ok, za kaj več pa samo pesek v oči, predvsem delodajalci ga imajo na tone.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Zgleda se ne zavedajo resnosti in kako težko je najt kokr tok dobro službo, očitno so prišli na škisovo tržnico ali pa cvičkarijo al kaj. Sicer z mojo oba imava šiht, ampak moja ma tazga da joj, išče neki vsaj dokaj normalnega.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Tam ga ne bo našla. Ti povem, da bodo izpolnjeni vprašalniki romali v fascikel i nikome ništa.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Bi bla fajn kaka statistika, kok je blo folka oz. kok je izpovnilo ta vprašalnik in kok jih je dobilo potem šiht. Če je vse to samo za to, da mora bit in je delodajalcem v napoto, pol nej ta dnar raj na cesto vržejo, bo saj en vesel k ga bo najdu.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Neko hudo število predstavnikov delodajalcev tam ni. Več ali manj neka društva pa podjetja, ki iščejo za podjetja. Bilo je tudi nekaj predstavnikov za delo v tujini, vendar na tako bednem nivoju, da bi me bilo sram, če bi jaz to organiziral. Pri večini držav je bilo nekaj promo materiala z web naslovi. Avstrija je imela predstavnico pa še ene par držav, ostalo pa beda.

So pekli palačinke pa zastonj Burn talali, to je pa tudi nekaj.
hysterical-1.gif
Kako malo je potrebno.