"Strokovna" montaža totalTV

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Sem dal kar sem ker je največ obiska...

Takole je mojster z izolir trakom ovil vložke ker drugače nverjetno niso prijeli v thermoputz fasado:

J3gHpJzXmFeT79b7.v.jpg

Posledice po močnem vetru:

u299CZkA6m_ctsRD.v.jpg

Drugje je tudi strehe pa je krožnik ostal na steni, pri meni pa je ravno obratno.

Sedaj me zanima ali se lahko sklicujem na nestrokovno montažo in naj se obrnem direktno na totalTV ali na monterja?
sprasujem se.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.786
5.929
113
Bodi srečen da ni bilo obratno. Bolje krožnik na tleh kot pa strha na sosedovem vrtu
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
najboljše boš naredil, če skočiš v kak 'Bau...' kupiš dovolj dolge šravfe z vložki (da pridejo do cegla) ter vse skupaj pritrdiš sam.

strokono res ne bo, ampak saj ti se ne spoznaš na take zadeve
crazy1.gif

(bo pa vsaj držalo)

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.462
3.785
113
Vprašaj mojstre na "forum.sibila.si" (forum satelitske televizije, s totaltv podporo)

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Nanovo prišraufat je najmanjši problem, krožnik je kar fajn zvit in ne vem kako bo vleklo potem.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
aja..na to pa sploh nisem bil pozoren.

Po moje če ga poskušaš malo na roke naglihat bo OK...semna morju videl da so imeli 'satelitsko' kar iz plehnatega lavorja
hysterical-1.gif
, tak da....po moje oblika ni smrtno potrebna da je takak kot je.

Če je pa še v granaciji se pa itak ne sekiraj....bi pa predno, se lotiš kakega popravila, poklical junake, pa naj si pridejo pogledat...in predlagat kaj se da narediti (boš se naučil par dobrih a brezveznih izgovorov).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Vprašaj mojstre na "forum.sibila.si" (forum satelitske televizije, s totaltv podporo)

Citat:
Vaš račun trenutno ni aktiven, administrator foruma Vam ga mora aktivirati, da bi se lahko prijavili. Ko se bo to zgodilo, vam bomo poslali novi e-mail.
uf-1.gif

romci

Pripravnik
21. sep 2007
143
0
16
Saj ni čudn...
Total nima z montažo nič, ker on to daje v izvedbo pogodbenim izvajalcem. Oni potem tudi skrbijo za reklamacije, če pride do nje, kot je v tvojem primeru. je pa vsekakor monter dolžen to popravit brezplačno, saj je očitno, da je bila montaža slaba.
shocked-1.gif
k
Drugač pa sta za SAT bolj aktualna (pa tut ne tako zelo ažurna) foruma http://antene-zupancic.si/phpBB2/index.php . Zadnji sicer privat forum od enega monterja, ampak tudi sam sodeluje in se da kar dost stvari izvedet iz prve roke.
LP

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
monter je pogodbeni od totala. in seveda je najlepše, da s epokliče na total, pa naj pošljejo istega ali drugega. s tem se črne pike nabirajo pri monterju, total jih pa riše. in enkrat je dovolj sranja. tak način dela, kot je bilo tole kliče po sankcijah.
da bi bila montaža kot je treba, bi patriot moral biti doma in gledati pod prste. to pa danes stane 50€.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Čudno, da ni kar z žeblji zabil v fasado. Amater.

Se strinjam, za en k montaža!
Treba bo nov krožnik, ni druge. Itak je vse na reverz, tako da ni problem dobit nove opreme (najbrž)
Drugač pa teli monterji se kar faj poznajo. Ko je men en montiral ttv mi je dost zgodbic povedal, tudi o tem zupančiču itd. LoL, so si mal nevoščljivi med sabo najbrž
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
30€.

Ker je veliko anten zmetalo dol mu pomaga eden kolega iz drugega kraja....

Ma ne da se men zajebavat za dve rundi pijače v lokalni oštariji...

Dal je pa nov krožnik in nosilec sprejemnika ter enkkrat daljše vijake kot so bili prej.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Dvomim, da je tole Zupančič zmontiral. Sicer ga osebno ne poznam, ampak preko mailov in foruma zgleda kar zanesljiv.