Trenutno še ne mislim frizerskega salona odpretCitat:
Nekaj bi nabavil, saj pocenski Carrera še dveh las ne postriže. Baje so dobri Philips. Rabil bi se 1x na mesec za hitro striženje (britje) glave. Kaj nabavit? V principu baterija ni niti potrebna.
tud v btc je ena stacuna s profi strizniki, samo ko vidis cene okoli 300 evrov, se zamislis ali....ajd za nekoga ki se tedensko brije pa se to vec glav, ze mogoce....Citat:
Uporabnik bula pravi:
V Kranju je trgovina, kjer se dobijo strižniki Moser - prva liga zadeve, Philips ni niti blizu.
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Kaj mi je olajšalo odločitev? Ker mi je nazadnje eden od zgoraj naštetih odpovedal ravno sredi striženja v nedeljo zvečer. V ponedeljek zjutraj pa služba.
Potem vzel Babyliss wTech: brez pripomb, tudi jaz priporočam.Citat:
Uporabnik Benady pravi:
imel Remington sedaj pa imam BaByliss wTechsuper je
kupil v Leclercu
imas dva poceni na rezervi nekje v predalu. seveda strizes izmenicno da ves da sta oba v dwlovnem stanju.Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Kaj mi je olajšalo odločitev? Ker mi je nazadnje eden od zgoraj naštetih odpovedal ravno sredi striženja v nedeljo zvečer. V ponedeljek zjutraj pa služba.
Jst si zmeraj straso lih po sredin glave naredim
Na to pa še nisem pomislil, da lahko crkne
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Imam najcenejšega baterijskega Philipsa, ki je bil takrat okrog 30€. Že dve leti pridno striže 3-4x na mesec in zaenkrat še nič ne kaže, da se bo kaj kmalu poslovil. Baterija sicer zdrži manj kot na začetku - včasih je bilo 1 polnjenje dovolj za 2-3 striženja, zdaj proti koncu drugega že začne jamrat.