Katero strgalo je po vašem mnenju najbolše? Ali se sploh kaj razlikujejo po učinkovitosti ali je popolnoma vseeno kaj kupiš?
Citat:
Uporabnik imperator pravi:
Katero strgalo je po vašem mnenju najbolše?
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Žal je vprašanje relevantno. Sam sem polomil že x različnih strgal in letos imam še vedno dve z zlomljenima ročajema s katerima se bom jeb.al.
Tako da, če je kdo naletel na strgalo, katero se ne polomi in vseeno orenk sčisti, se priporočam tudi jaz za to informacijo. Ta sranja od Hoferja, Lidla, Mercatorja, Petrola, Istrabenza in ostalega xxx ne zdržijo niti sezono.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Žal je vprašanje relevantno. Sam sem polomil že x različnih strgal in letos imam še vedno dve z zlomljenima ročajema s katerima se bom jeb.al.
Tako da, če je kdo naletel na strgalo, katero se ne polomi in vseeno orenk sčisti, se priporočam tudi jaz za to informacijo. Ta sranja od Hoferja, Lidla, Mercatorja, Petrola, Istrabenza in ostalega xxx ne zdržijo niti sezono.
o ne to pa ti ne boš govoril, wacko vsako jutro z nohtom od mezinca spuče šipo, če imaš pa ti probleme s takimi vsakdanjimi stvarmi je pa s tabo nekaj zelo hudo narobe
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ali pa si bencinarja kupis in se po 1km ze vozis z odtaljeno sipo.
Eni si, preden zaštartamo, spucamo vsa stekla, ne zgolj prednega in zadnjega.Citat:
Uporabnik predator pravi:
Če imate resne probleme z odstranjevanjem ledu z vet.stekla, si kupite avto z ogrevanim vet. steklom.
Citat:
a tisti prvi kilometer te pa karma usmerja?Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Jaz to razumem kot, da je govora o vet.steklu
Citat:
a tisti prvi kilometer te pa karma usmerja?Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Btw, tudi jaz si supcam vse šipe preden štartam, včasih s strgalom, včasih s sprejem za odstranjevanje ledu. Letos šip še nisem rabil pucat. Strgala mi ni še nikoli uspelo zlomiti, tudi lansko leto pri -16 ne. Ne vem kakšne težava imate ostali, ampak strgalo kot strgalo, vse je isti šit.