Strešni prtljažnik Octavia Combi II (2007)

torentino

Majstr
8. sep 2009
389
346
63
Ne bi o tem
Živijo

iščem zgornjo zadevo, ker rabim izredno malo, bi rad ekonomično varianto. Nekdo mi ponuja prtljažnik octavie combi prejšnega modela (take, kot jih ima policija), pa ne vem, če paše.

Ve kdo?

lp

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Policija ima vse tri izvedbe Octavij karavan; enko, dvojko in fejslift. Če imaš strešne sani (ja, imaš, ker ni bilo Octavij karavan brez njih) potem verjetno paše vse križem-kražem.
Na moji O2FL so trenutnio Thule prečke, ki so bile prej na Tucsonu, še prej pa na Volvo V40.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
če imaš prečke je najcenejša varianta v Hoferju, 29.90€
Sem kupil ene, ker mi Thule kovček na Thule Wing palice ni pasal.

So čisto ok. Pri vožnji pa se glede piša vetra z Thule Wing palicami ne da primerjat. Piša se pri Thule sploh ne sliši.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
(ja, imaš, ker ni bilo Octavij karavan brez njih)

Erm, tole pa ne bo drzalo... Razen ce sem jaz tolk kul, da je mel konfigurator zame posebej opcijo "dodaj stresne letve" ki je jaz nisem odkljukal
smile-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.610
4.564
113
50
Na sončni strani ALP
Tudi jst imam na Octaviji Combi prečke iz hofera za cca 30€. Res, da žvižga okoli njih, ni pa to nevzdržno.
Vozil kufer na smučarijo pa še potem okoli, nisem lih takoj odmontiral, pa sem skoraj pozabil da jih imam gor...

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:

Erm, tole pa ne bo drzalo... Razen ce sem jaz tolk kul, da je mel konfigurator zame posebej opcijo "dodaj stresne letve" ki je jaz nisem odkljukal
smile-1.gif

se da dobiti tudi brez ja, samo zgleda res obupno
crazy1.gif

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:

smile-1.gif
d055.gif
Očitno sem jaz tako kul, da je imel konfigurator posebej samo zame opcijo "strešni nosilci v srebrni barvi". Ki sem jo (priznam da sem malo okvirja; blink-blink) odkljukal.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:

smile-1.gif
d055.gif
Očitno sem jaz tako kul, da je imel konfigurator posebej samo zame opcijo "strešni nosilci v srebrni barvi". Ki sem jo (priznam da sem malo okvirja; blink-blink) odkljukal.

sej v konfiguratorju smo vsi tolk kul.... brez prečk tam ne obstaja, to se meniš v salonu.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi: Erm, tole pa ne bo drzalo... Razen ce sem jaz tolk kul, da je mel konfigurator zame posebej opcijo "dodaj stresne letve" ki je jaz nisem odkljukal
smile-1.gif
Citat:
Uporabnik hooger pravi: sej v konfiguratorju smo vsi tolk kul.... brez prečk tam ne obstaja, to se meniš v salonu.
sprasujem se.gif

Kakorkoli, lajšte sem hotel in tudi dobil, to šteje, a ne?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:

smile-1.gif
d055.gif

sej v konfiguratorju smo vsi tolk kul.... brez prečk tam ne obstaja, to se meniš v salonu.

Ops! Country-specific modeli so ocitno... Pri nas so letve (samo srebrne) opcijski dodatek na Elegance in RS...

Pa meni zgleda bolje brez :D Sicer pa, sorry za off-topic
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik torentino pravi:
Živijo

iščem zgornjo zadevo, ker rabim izredno malo, bi rad ekonomično varianto. Nekdo mi ponuja prtljažnik octavie combi prejšnega modela (take, kot jih ima policija), pa ne vem, če paše.

Ve kdo?

lp

Strešni prtljažnik ( kovček ) ima sedaj Petrol v akciji 160€ in 140 točk.