Streljačina v Beogradu

Jamaican_Lion

Majstr
24. nov 2011
432
316
63
Kingston town
Vem da imam prav, ker nisem bil prevec dalec od tega strelanja in ta del je znan kot najbolj problematicen na Dunaju.
Glede tega kaj ves pa kaj ne ves....najboljse je ne lepit in trdit stvari za katere nisi preprican. Nekdo objavi tak fejk news z razlogom da ga potem ljudje k ne vejo (v tem primeru ti) sirijo dalje.

• Všeč mi je
Reactions: ferdo in jest5

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.714
4.954
113
Povsod je tako, da kapacitet za izredne dogodke pač ni. Kdo bo to vzdrževal v pripravljenosti ko kapacitet že za redne stvari ni dovolj. Kolegici prestavljajo napovedano operacijo iz tedna v teden, ker je po njihovih besedah prelepo vreme in preveč gorskih nesreč, ki zasedajo nujne op. mize. In se jim vse sproti podira. Ženska iz bolnice cele dneve samo klicari in sporoča termine.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.029
4.095
113
Ljubljana
hmpg.net
Ko je bila balonarska nesreča pri nas, so bile kapacitete za opekline polne. Če bi gorel avtobus, bi bile prepolne. Če bi gorel vlak, bi bila obvezna triaža - vojaška.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.749
5.353
113
Vsekakor je bil hudičevo miren in natančen pri streljanju, da je toliko ljudi umrlo praktično takoj. Streljanje je že nekje vadil, očitno pa to še ni uspelo medijem izvedeti.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.399
12.086
113
ja še najbolj šokantno je da je imel 25 do 33% uspešnost "killa"...ta pubec bi bil za na vzhodno fronto, ne pa v šolo.

• Žalosti me
Reactions: Pepe

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.979
-5.200
113
Bi bilo zanimivo izvedeti, kakšne ocene je imel ta pubec pri učiteljih, na katere je streljal.
Pa najbrž ne bomo nikoli izvedeli. Bomo raje nabijali o medvrstniškem nasilju.

njegovih vrstnikov ni bilo sedaj v šoli, so jo zaključili že pred leti.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.035
7.654
113
Kot berem, naši prevajajo gimnazija dobesedno - šel je streljati po osnovni šoli, ker so ga maltratirali 10+ let nazaj.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.771
6.965
113
Bi bilo zanimivo izvedeti, kakšne ocene je imel ta pubec pri učiteljih, na katere je streljal.
Pa najbrž ne bomo nikoli izvedeli. Bomo raje nabijali o medvrstniškem nasilju.

njegovih vrstnikov ni bilo sedaj v šoli, so jo zaključili že pred leti.
Kaj imajo veze ocene? Dobival je ocene, kakšne si je zaslužil. Tudi v naši (in verjamem tudi ostalih) učenci dobivajo enice že od 4tega, v 5tem pa sploh niso redke. Po tvojem je potrebno šenkavat ocene, da ne bodo otroci streljali po šoli?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.771
6.965
113
Smešen (neumen) mi je pa bil včeraj ministrov nastop. "Naše šole so varne, ker mi imamo izdelan varnostni načrt.". WTF. Ker imaš ti en dokument v predalu smo sedaj varni?
Roko na srce, šole niso nič kaj bolj varne kot nakupovalni centri. Bi bile, če bi imeli sistem kot na letališčih, ampak to je nemogoče. Zato je kakršnokoli zatiskanje oči in izgovarjanje na papirološke varnostne načrte čisto neumno.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.614
-1.086
48
Valparaiso
Vsekakor je bil hudičevo miren in natančen pri streljanju, da je toliko ljudi umrlo praktično takoj. Streljanje je že nekje vadil, očitno pa to še ni uspelo medijem izvedeti.
shotgun je imel, potezno, tu ni potrebno biti natančen če je bližina, je raztros kroglic kar pester

majhen prostor, poln ljudi, je naredil masaker...

se že ve kdo je? nek Artur, po rodu iz Armenije, se je navajalo

• Wow
Reactions: sajkek

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.979
-5.200
113
Kaj imajo veze ocene? Dobival je ocene, kakšne si je zaslužil. Tudi v naši (in verjamem tudi ostalih) učenci dobivajo enice že od 4tega, v 5tem pa sploh niso redke. Po tvojem je potrebno šenkavat ocene, da ne bodo otroci streljali po šoli?
haha, ja boljš da pobije 10 ljudi, kot da bi mu šenkal oceno.
Ker da so komu šenkali oceno bi se res prvič zgodilo :bonk::bonk::bonk: