Streetpilot problem

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Na Streetpilotu C330 sem pognal webupdate, sedaj pa ni več možnosti izbire na slovenščino, prav tako ni slo jezika. Kako ga dobit nazaj?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Vmes sem že ugotovil, da je jezik potrebno ročno naložit z garmin.si. Samo je pa neumno, ker se potem spet naredi downgrade na 5.10 (zadnja verzija je drugače 5.70)

Še vedno me pa zanima če res ni mogoče izbrisat prednaložene kartografije in naložit novejšo. Se mi zdi škoda cca 900mb notranjega spomina z CN v7, vse novo pa imet na kartici...

Nazadnje urejeno:

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Ne vem kako ima Street pilot voice, samo na prvih 3xx je bil English_British_.vpm
slovenski govor. Se pravi z Nuvita snemi Slo file in ga preimenuj. Mogoce bi moglo delat.

Tjaz

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Slovenski govor za StreetPilote serije c3xx
(01. Feb. 2007)

To je nadgradnja, ki vsebuje slovenski govor za StreetPilote serije c3xx - c310, c320 in c330.

Navodila za namestitev se nahajajo poleg nadgradnje.

Po nadgradnji si za jezik govora izberite Magyar.

LP

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ja, saj to sem našel. Samo ko naložim to z garmin.si, se nazaj downgrejda na 5.10, slovenščina je pa prav tako tista stara, obupna. Mene bolj zanima če je varjanta kako spravit slovenščino iz novih Nuvijev v 5.70 firmware.

Ter kako izbrisat originalno karto...

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj imam enega 510 doma, dela sicer hitro, ampak ga ne bi mel, pravi cigl je.

Pa še težavo ima z iskanjem drugih držav, če je naložena tudi AR. Nima pa težav z dostopom do memorije kot serija 3xx.

mumbo

Zelenc'
15. jun 2008
14
0
1
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Ja, saj to sem našel. Samo ko naložim to z garmin.si, se nazaj downgrejda na 5.10, slovenščina je pa prav tako tista stara, obupna. Mene bolj zanima če je varjanta kako spravit slovenščino iz novih Nuvijev v 5.70 firmware.

Ter kako izbrisat originalno karto...

A si kaj pogruntal glede tega? Sam sem danes dobil c330 in sem prvo nadgradil software iz 5.00 na 5.90. In potem, ko sem dal gor slovenski jezik je šel nazaj na 5.10
bonk.gif
Glupo malo, sm to so krivi naši pri Garminu verjetno.

Kaj pa karto v pomnilniku? Je kak način da se jo zbriše in da noter nova??