StreetPilot c330

burjaz

Zelenc'
1. jun 2008
14
0
1
Dravograd - Koroška
Prosim za pomoč. Prebral sem na Alterju vse kar je napisanega o tej temi, pa si še vedno ne znam pomagati, zato vas naprošam za nasvet.
Streetpilot c330 sem danes programsko posodobil z višjo različico programa in tako izgubil SLO govor in SLO pisavo. Opcijo in povezavo za popravek na SLO govor sem našel na Alterju in tudi deluje. Še vedno pa ne morem uporabiti SLO jezika pri pisavi.
Prosim za info kako naj napako odpravim ali kje lahko najdem programček za dolaganje Slo jezika - menija...

Lahko tudi preko maila
zvone.burja@gmail.com

Hvala za pomoč

Zvone

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Zvone, mislim, da imam na šihtu še na enem PCju stare filete za SP C330. Takoj, ko naložiš nov FW, izgubiš SLO nastavitve.
Zato ne nalagaj novejših kot pa je tisto, kjer ti deluje SLO. Za govor mislim, da si moral nastaviti Madžarski jezik.

V kolikor ne gre, bom poizkusil poiskati, vendar šele konec naslednjega tedna, ko bom spet v službi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz tudi mislim, da mora iti nazaj na stari FW, kjer je vse delalo.

burjaz

Zelenc'
1. jun 2008
14
0
1
Dravograd - Koroška
Hvala vsem za pomoč. Z vašimi nasveti in z povezavami, ki sem jih dobil na ZS sem uspešno povrnil sistem Streetpilot c330 na verzijo 5.1, kjer pisava in jezik delujeta brez problema tudi v našem rodnem jeziku...Slovenščini.

ŠE ENKRAT VSEM HVALA ZA TRUD IN POMOČ

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Poglej v garmindevice.xml kateri part number imaš.
Imam paket za C320 v 5.10 in not 2 rgn, če boš napisal pravi part number, ki ga imam, ti lahko pošljem
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Spominska kartica je lahko tud 8Gb......gmasupp.img je lahko največ do 2Gb ( Mapsource fajl je to 1,7... pred konvertiranjem v *.img)

Se pravi 1,7Gb na SD....ostanek na interni spomin naprave kot gmasupp.img (en na napravi en na SD da prepozna kot en *.img )

Briši nepotrebne voice datoteke na napravi za dodatne 100 i kusur Mb
wink-1.gif