Strani s porabo

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Poznam poraba.com (ki je hudo neuporabna glede iskanja porabe) in spritmonitor.de

Kakšne so še večje strani s porabo? Italijanske, francoske, angleške, nima veze.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Poglej na spritmonitor pri iskanju kaj ti vse omogoča - letnike, konje, št prevoženih km, na porabi je pa vse v en koš zmetano, stran je za iskanje informacij zgrešena do konca. Hvalabogu nas je slovencev malo in se da prebit skozi podatke.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Za priblizno realno sliko je spritmonitor cist ok. Imas dovolj velik vzorec, ki bistveno povzame porabo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Fakin hell....

Sej ni miljon uporabnikov na porabi.com, da bi mel za sortirat vsako mašino posebi...zaenkrat pri takem številu kvalitetnih zapisov ne rabi nobenega posebnega iskanja.

Spritmonitor pa ima veliko več uporabnikov in ti ne vozijo sam klijotov, tko da je jasno, da je search malo boljši.

Sicer boš pa dobil izpolnjeno željo za poraba.com.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Napredno iskanje
ekola....če kakšno polje manjka pa le povedat, da dodam

Neke večje svetovne porabe pa (še) ni. Se pa pripravlja nova poraba.com, ki pa bo vse več kot to. Več pa zaenkrat še ni na voljo.

Če pa ima kdo kakšne predloge (taki, ki so preveliki, da bi jih dal v trenutno poraba.com) pa naj pove, da jih vključim v načrtovanje.
write.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja glej problem je recimo pri Golfu, kjer nimaš niti možnosti letnikov in so not od 1980 do 2008, gre pa za popolnoma drugačne avte / tehnologije / motorje.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Aaaa. Mislim pa da ne dela v redu izbira goriv, izbral sem Cliota, ko jih je veliko, pa mi je not vrglo bencin in diesel v izbiro (izbral sem diesel).