Stožice, Cankar, Drama ..

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
A sem samo jaz čuden, pa nič ne najdem al konec decembra res ni nič pametnega, kar bi si človek ogledal?
13.gif

Petje, balet, koncert .. karkoli! Stožice v drugi polovici decembra nimajo nič .. v Cankarju tudi nič pametnega .. pravljice me ne zanimajo
jezen.gif

A mi lahko kdo od vas predlaga, kam bi si šel kaj kulturnega pogledat? Al samo jaz nič ne najdem ..
17758-icon_confused.gif

Tega galeba, goloba al laboda na ledu, kar trenutno oglašujejo .. 40€ za vstopnico pa tudi nisem rpipravljen plačati.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
# 4. december - Cankarjev dom, Gallusova dvorana, Ljubljana - DREVORED - Vlado Kreslin&Mali bogovi&Beltinška banda&Severa Gjurin&Livio Morosin
# 5., 6. december - Cankarjev dom, Gallusova dvorana, Ljubljana - DREVORED - Vlado Kreslin&Mali bogovi&Beltinška banda&Severa Gjurin&Insingizi(Zimbabwe)
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ma ta kreslin... saj je vsako leto podoben štos, če si bil enkrat, si skoraj vse videl...

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
konec decembra

Je čez leto premalo kulture, tko da šport za NL odpade
wink-1.gif
Za Kreslina se pa strinjam. Been there, done that. Enkrat več kot dovolj.

Orkester, balet, mjuzikl .. karkoli .. včasih je tega bilo malo morje, danes imamo pa vedno več dvoran za ..
13.gif

25. in 26. sem še vedno šel kaj pogledati,a letos ne bo pa nič?
crazy1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
# 4. december - Cankarjev dom, Gallusova dvorana, Ljubljana - DREVORED - Vlado Kreslin&Mali bogovi&Beltinška banda&Severa Gjurin&Livio Morosin
# 5., 6. december - Cankarjev dom, Gallusova dvorana, Ljubljana - DREVORED - Vlado Kreslin&Mali bogovi&Beltinška banda&Severa Gjurin&Insingizi(Zimbabwe)
zmaga.gif

Ne vem, če je 4., 5. ali 6. december ravno druga polovica ali konec decembra...
smirk-1.gif