Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik qqqqqqq pravi:
Če bi jaz zadel milijon ojrov, a mislite da bi jih delil z državo? Bi moj hurac!!! Sej niso normalni! Se raje preselim, ...
Povrhu tega pa kam gre denar iz naših žepov.
primer: osebno poznam gospo, ki dobiva otroške dodatke za svoje štiri otroke, pa si je pred kratkim poleg svojega jeepa grand cherokee omislila še audija Q7 na leasing.
Pred očmi vseh se dobesedno razmetava davkoplačevalski denar pa nobenemu nič. Nasprotno Slovenci še kar naprej volimo levakarje, čeprav je vsakomur jasno (oz. bi mu moralo biti na podlagi izkušenj), da so oni sesalec za naše žepe.
da se jest neki dodam,
po Forbsu je Belgija na prvem mestu med evropskimi drzavami kjer je najbolje zivet in delat
tudi ljudje v skandinavskih drzavah so zelo zadovoljni,
fse to so drzave z visokimi obdavcitvami
torej so nasplosno ugodne za fse ljudi
in enako velja tudi za Slovenijo
Pa kakšne ti pišeš? V Skandinaviji imajo VSI državljani kvalitetno življenje, pri nas so pa nekateri privilegirani. Predvsem se navadne davkoplačevalce tretira precej drugače kot medijsko izpostavljene marginalce. Upam, da opaziš razliko.
Sploh nevem zakaj bi morala sploh kaj dobiti. Saj si ti igral ne obcina, poleg tega se pa nagradne igre pripisejo k dohodku in si se na to obdavcen, kar pomeni da gre 35% drzavi....
Verjetno ima država lastništvo nad naftnimi viri in raznimi investicijami. Samo sklepam. Ampak tam se z državnim premoženjem dejansko gospodari, ne pa pri nas, ko je tem pajacom glavni cilj, da se državi čimveč pokrade.
Ta vikend je bila na BBC okrogla miza o zalivskih državah. Nisem vsega gledal ampak kolikor sem zasledil imajo socialo zelo dobro porihtano. Brezplačno šolstvo, zdravstvo...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.