Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Najboljše narediš da jih pokličeš. Namreč nimajo nobene vezalne sheme na strani...
ugibam; to gor boš moral dat eno baterijo, ki bo poganjala vezje, ki preko releja vklaplja luč, karkoli. na uč rečeno, tega niti slučajno ne boš dobil v normalno dozo v steni, če si nameraval... razen če si mislil imeti bolj za šalo to reč?
Mogoče nevmesno, ampak... si že kdaj uporabljal tovrstna stikala na plosk? Ker kar sem jaz slišal o tem, noben ni bil ravno navdušen nad samim odzivom.
Sicer pa ja, načeloma bi šlo, čeprav hm, mogoče bi bilo dobro da dobiš nekoga z znanjem, da ti zveže stvari
No saj ravno to sem mislil da zna biti težava... namreč, vprašanje je, kako imate narejeno vezavo. Lahko da imaš v trenutnem stikalu za luč samo eno žico
Imam nekaj takega doma - tistega, ki ga das v vticnico... Deluje - ne deluje. Das musko bolj na glas, pa bo sam prizgal. Se bolj zaderes in se spet prozi.. Ni funkcionalno, vsaj zame ne..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.