sticky tema za darila

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Bi lahko imeli eno temo (sticky) samo za darila.
Notri bi se pisalo kaj ste komu kdaj kupili, ali naredili in za kateri rojstni dan.

Recimo: Za strica, ki je bil star 40 let sem kupil tečaj varne vožnje. Cena 160€ na AMZSju.

Ste za to? Ja? Ne?

Tema bi bila čist informativna, da bi dobili malo ideje za darila.

Nazadnje urejeno:

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Tečaj varne vožnje je VEDNO in ZA VSE starosti ODLIČMA IDEJA!!!
cheer.gif

No, jaz pa sem v nedeljo birmska botrca... 14.letnica... kaj kupiti??
cry12bpy.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.485
10.727
113
moped, uro, zdaj se kupujejo tablični računalniki baje... Birma in obhajilo teržurke za to in darila se mi zdijo epic fail.

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
swarovski ima lepe stvari. Sem kupil lep obesek (v obliki marjetice) z verižico za 90€. City park.

Nazadnje urejeno:

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
moped, uro, zdaj se kupujejo tablični računalniki baje... Birma in obhajilo teržurke za to in darila se mi zdijo epic fail.

Nikakor se ne grem tega potrošniškega sran*j (se opravičujem za besedo).
Darilo bo največ v vrednosti 200eur!
Biti boter ima DRUGAČEN pomen kot pomen darila... in tisti, ki mene izbere za botrco, to ve
wink-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Naša je bila pred kratkim in darila so bila naslednja: od različnih oseb, staršev, sorodnikov

Kindle-ebralnik cca125€

Srebrni obesek/medaljon za fotko za okorg vratu cca 70€

Potovalni kovček, ki ustreza meram nizkocenovnikov (cena nimam pojma)

Dve karti za baletno predstavo v Ljubljanskem baletu (ima rada balet in čajkovskega) cca 70€.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
lepo njihovo buklico kupi. tako za 14 letnico okrašeno s srčki in svarovski kristalčki. aja srčke morda ne... ne vem če je v kontekstu z religijo. ampak kristlčki pa ja. lahko tudi malo okinčano z zlatom. tako boljtradicionalno, to tudi vedno vžge. gotovo se te bo še spominjala, ko bo šla med nune. bo imela najlepšo buklco tam.

mene tečaj varne vožnje nebi razveselil. bi ga imel za namigovanje, da sem slab voznik.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mene tečaj varne vožnje nebi razveselil. bi ga imel za namigovanje, da sem slab voznik.

Če si SLAB VOZNIK, kupiš dodatne ure v avtošoli...
Če si PAMETEN voznik, kupiš tečaj varne vožnje.

Darilo pravkar kupljeno...

Par malenkosti za 14.letnico + 5g zlata ploščica
5g-Gold.jpg

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Pa tui za en drek bo dobila po prodaji, če se gremo že podarjanje plemenitih kovin. Veliko bolje bi jo odnesla s kakšnim enkratnim dukatom ali pa z Dunajskim filharomnikom, sicer oba majhna za popizidt, sta pa veliko bolj likvidna od kvazi palic in veliko boljšim razmerjem med odkup/prodaja. Palice se kupuje od unče naprej pa rajši napišem naprej.

Sajkek je kar prav napisal. Ca 2 cm x 1 cm. Bo morala mama spraviti.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
V svojem življenju sem dobil veliko daril (in jih tudi veliko dal), vendar so le tri takšna, za katere tudi po precej dolgem času še vedno vem, kdo mi jih je dal in kdaj.
Vsa tri so umetniške slike, grafika in dvoje akvarelov.
Njihova tržna vrednost me ni nikoli zanimala, čeprav je menda grafika večje vrednosti.

LP

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Se ti ne zdi, da je to odvisno od posameznika. Jaz sem za darilo dobil uro, ki danes največ pomeni.