Štibla se bo islamiziral

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.411
5.657
113
Islamizacija slovenskih učiteljev zgodovine

Citat:
Seminar bo predvidoma potekal 24. marca, prijave nanj so zbirali do srede prejšnjega tedna. Cena tematske konference, ki obsega osem pedagoških ur, je 550 evrov in potni stroški, ki jih morajo plačati šole, program pa delno sofinancira ministrstvo za izobraževanje. Čeprav takšna strokovna usposabljanja niso obvezna, pa brez njih učitelj praktično ne more napredovati. Po novem pravilniku o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju se pri točkovanju upošteva tudi udeležba pri seminarjih s priloženimi potrdili in dokazili.

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje bolje, da 550 eur nameni za material na kakšnem strelišču.

Za islam je samo tam primeren prostor za usposabljanje

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Kaj štibla uči v šoli?

bonk.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
to še nekak gre
pri nas v Os.Šoli se morajo učiti in naučiti vsaj dve dalmatinski pesmi. Moja ta mala ni ravno navdušena. jaz tudi ne.
razumel, bi , da imajo predmet hrvaščina pa se potem učijo to tako kot pri nemščini, angleščini... ampak hrvaščina ali pa srbščine ali kombinacije tega pa nimajo

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Bojda je nekoč, ampak so ga fuknili.

Saj vidiš, da nima pojma o zgodovini.

Če se mu pa že kaj sanja o njej, jo pa izkrivi.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.411
5.657
113
Proti indoktrinaciji dr. Primoža Šterbenca

CcryCyhUcAARG6B.jpg

Citat:
Poslušalci seminarja, učitelji in profesorji zgodovine nikakor ne bodo dobili pravega vtisa o vzrokih konflikta, saj Šterbenc in njegovi somišljeniki s svojo interpretacijo dogajanja zavajajo javnost, opozarja Vojtic. »Če nas že po Evropi napadajo neonacisti, džihadisti, salafisti in islamisti vseh vrst, ne potrebujemo še ultralevičarskih aktivistov.« Judovska skupnost apelira na zavod za šolstvo, ministrstvo za izobraževanje in vlado , naj preprečijo opisano politično indoktrinacijo učiteljev iz državnega proračuna.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Načeloma je potrebno nasprotnika za uspešen spopad z njim zelo dobro poznati. Torej je seminar na tako temo zelo potreben. Slab pa je izbor predavateljev.

22. jul 2007
13.589
1.770
113
124
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
to še nekak gre
pri nas v Os.Šoli se morajo učiti in naučiti vsaj dve dalmatinski pesmi. Moja ta mala ni ravno navdušena. jaz tudi ne.
razumel, bi , da imajo predmet hrvaščina pa se potem učijo to tako kot pri nemščini, angleščini... ampak hrvaščina ali pa srbščine ali kombinacije tega pa nimajo
Saj hodite dol na morje, bo že enkrat prav prišlo