Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Deluje kot stikalo t.j. vklaplja in izklaplja pumpo, ima vgrajenih par prednastavljenih tedenskih programov (weekend ipd) in napaja se iz lastne baterije.
Nastavitve programov bi lahko bile sicer malo bolj logične, ampak ko enkrat nastaviš, ne spreminjaš več. Osnovne funkcije pa so lahko upravljive.
Ja, samo to je to in ga "kurblaš" ti. Če želiš npr nižjo nočno temperaturo, nižjo temperaturo za čas službe itd, potem rabiš nekaj podobnega kot je na linku. Baterije skrbijo samo za preklaplanje kontakta in zdržijo par let, tako da tu ni skrbi.
Hm, zdaj študiram da tale moj v bistvu zadostuje...ponoč imam enako temperaturo kot podnevi....22°C...ko grem na siht ga enostavno dam na OFF....se privalim domov dam na ON...shladi se pa za kako stopinjo max....če grem za dlje časa obrnem na nizko T...to je pa to.
Če si dosleden je OK.
Pri moji tašči pa je tako, da tu pa tam še premakne kolešček, večinoma pa laufa zadeva 24h, kar je totalen nonsens, celo podnevi ko nikogar ni doma.
Jo že pripravljam, na zgoraj prilepljeno zadevo, ker je stara preveč potratna z ogrevanjem. Plačam pa jaz olje
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.