Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Meni se je nekaj podobnega zgodilo pred kratkim, razlog je bil en kolosalen flash video, ki sem ga odprl (1+ ura o Gagarinovem poletu v vesolje). Resitev je bila, da sem odstrelil plugin-container in ponovno nalozil stran z youtubovim videom, ki je prej delal nenormalno pocasi in se stalno zatikal (priblizno ena slika vsakih pet sekund).
Včeraj sem odprl stran z več youtuber videi, pa vidim, da računalnik začne štekati.
Nič čudnega, IE (oziroma "čudežni otrok" Flash) je porabil preko 1 GB RAM-a...
Zato pa imam Flash le v enem brskalniku in v drugih uživam v neskončni lahkosti interneta brez Flash crap-a....
Ja sej, če si želiš ogledati vsebino, ki temelji na Flashu, potlej nucaš brskalnik, za katerega je Flash nameščen oz. je brskalnik podprt.
In tukaj je vprašanje, kako se izogneš štekanju v brskalniku, ki laufa Flash.
Uporabljajte Chrome in ne bo teh težav! Meni je FF zaštekal čim ko je bila na strani kaka flash animacija ali pa video! Greš lepo na Chromea, pa nimaš nobenega problema! Jaz do sedaj s Chromeom nimam nobenega problema.
Na Safariju imam lepo inštaliran addon "click-to-flash" in mi flasha nikoli ne nalaga, razen če kliknem z miško gor (npr. na youtube video). Elegantna rešitev.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.