Kako kaže? Nekaj sem zmmetal ven ker enostavno ni bilo prostora..sadil sem preveč skupaj, drugače pa je to zadevo treba znat tudi obrezovat ker se kaj kmalu zgodi, da ni nič kaj stebričastoObujam temo...
vincent kako ti sedaj kaj kaže?
Nekaj preurejam, pa bi imel prostora za ene 6 sadik, najbrž 2x jablana, 2x hruška, 2x češnja... Sadil bi jih v zemljo na vrtu. Sicer sem najbrž pozen za letos? Kje dobiti dobre sadike? Najbližje na Gorenjskem (okolica KR), lahko pa tudi kje drugje... Ne vem, če bi kupoval preko spleta...
Jaz sem jih lansko leto v hoferju.Obujam temo...
Nekaj preurejam, pa bi imel prostora za ene 6 sadik, najbrž 2x jablana, 2x hruška, 2x češnja... Sadil bi jih v zemljo na vrtu. Sicer sem najbrž pozen za letos? Kje dobiti dobre sadike? Najbližje na Gorenjskem (okolica KR), lahko pa tudi kje drugje... Ne vem, če bi kupoval preko spleta...
Jaz sem predlani takle čas posadil pozabljeno jablano in je letos do pozebe lepo cvetela, ene 6-7 cvetov. Sadil sem mimo vseh pravil, v frišno skopano luknjo, po načelu bo kar bo. Pa se je lepo prijela.Obujam temo...