STEAM in nepodpora XP?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Zaenkrat pisem sem, ker je vec odziva. Torej imam doma tri racunalnike in steam spili vec ali manj ne delajo na laptopu in PCju z OS XP, na tretjem prenostniku imam win 8.1 in deluje BP.

Na racunalnikih z XP OS se steam client sicer zazene ampak steka za popi....t, kot pika na i, ko zazenem spile se pojavi blue screen. Laptop z win 8.1 lepo prebavlja in spilam normalno. Strojna oprema na racunalnikih preizkuseno dela BP!!

A je kaksno obvestilo, da bo steam prekinil podporo XPjem? Podobno kot NLB Klik...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Kaj piše v blue screen ?
Napiši sestavo pcja z xp (cpu, mb, ram, grafična, napajalnik, hdd).

http://store.steampowered.com/about/

spodaj desno:

System Requirements
Windows XP, Vista, or 7
512 MB RAM
1 Ghz or faster processor

Saj NLB Klik. dela v web browserju, kaj je obeta pri njemu ?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
bluescreen mi prekine v 2sec in resetira racunalnik. nima veze kaksen pc imam, si jih sestavljam sam. tole s posiljanjem konfiguracij je pesek v oci, da ima tehnicna pomoc o cem debatirati, ko stavek ali ste racunalnik prikljucili na vticnico in ali imate zadnji directx oz. driverje za grafiko ne uzgejo vec...

ima se kdo slabe izkusnje s steamom po zadnjem update-u na xpjih?

klik bo nehal s podporo xpjem 20. tega meseca.
bonk.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Zaenkrat pisem sem, ker je vec odziva. Torej imam doma tri racunalnike in steam spili vec ali manj ne delajo na laptopu in PCju z OS XP, na tretjem prenostniku imam win 8.1 in deluje BP.

Na racunalnikih z XP OS se steam client sicer zazene ampak steka za popi....t, kot pika na i, ko zazenem spile se pojavi blue screen. Laptop z win 8.1 lepo prebavlja in spilam normalno. Strojna oprema na racunalnikih preizkuseno dela BP!!

A je kaksno obvestilo, da bo steam prekinil podporo XPjem? Podobno kot NLB Klik...

Na 7 let starem prenosniku (HP 8510p) z WinXP imam Steam inštaliran od izida HL2. Imam en kup kupljenih iger in vse delajo ok. TF2 pa še vedno igram redno.