Ste že nakupovali preko hmv.com

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zdravo,
je mogoče kdo na forumu, ki je že nakupoval preko zgoraj omenjene spletne strani? Pošiljajo v Slovenijo (so torej standardni poštni stroški ca. 3 pounds?!) . V kolikšnem času ste dobili naročeno blago? Ali obstaja še kakšna druga spletna trgovina s tovrstnim blagom, ki je zaupanja vredna. Aja, pa Paypala ne ponuja, ane?
Hvala.
aplauz.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Jaz sem že večkrat.
Izkušnje pa mešane.
POštnina v redu, hitrost v redu, cene še kar ok, sploh če najdeš kaj, kar je v akciji.
Se mi pa zdi, če se prAV spomnim (že dolgo nisem nič naročal), da ti za vsak izdelek zaračunajo svojo poštnino, ker ti tudi vsakega posebej zapakirajo v svojo škatlo. Se pravi 3-je CD-ji, tri škatle.
Sem pa imel eno slabo izkušnjo z njimi, ko so mi poslali očitno rabljen (ali vsaj preskušan CD) brez knjižice na začetku. Takrat smo si nekaj pisali, potem pa sem obupal, ker bi imel več stroškov z vračanjem, kot pa je bil tisti CD vreden.

Tako da jaz imam mešane občutke.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
A ja še glede drugih trgovin. Ne vem, kaj iščeš. Za muzko in filme mogoče Amazon, za igrice in konzole pa bolj pridejo v poštev kake specilaizirane trgovine.
Za muzko je še ena zelo priljubljena v tovrstnih krogih. To je Grooves-inc. Dobi se kaj zelo eksotičenga, kake redke izdaje, v glavnem ni da ni. Cena je tudi še kar.
Moraš pa pazit, ker je trgovina v Švici in moraš naročilo skombinirati tako, da ne preseže tistih 22 € ali kliko je že meja za plačilo DDV-ja. RAje več manjših naročil.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.244
11.274
113
preiskusi zavvi.com potšnina je ponavadi kar ena za karkoli naročiš,dobiš tudi 10% popuste na vse itd..jaz sem že marsikaj kupil tu preko (CD, DVD, BR itd)

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
421
19
18
HMV je ok, samo vsak artikel je postnina 2.5 funta... Zadnje case veliko narocam pri Zavviju - postnina v SLO je zastonj, pa tudi cene so ok.

www.zavvi.com

Tin