ste ze bili na BODIES REVEALED zagreb?

kiny

Pripravnik
15. avg 2007
74
0
6
Bila prejšni četrtek, nobene gužve, vstopnice sem kupila kar na licu mesta. In tut ostali ki so hodili to gledat, so kar dol kupili vstopnice.
Zdaj kakšnega čudnega vonja ni bilo, niti ni bilo nič takega da bi mogel iti ven bruhat
smile-1.gif

vsekakor se splača it pogledat
smile-1.gif
)

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik kiny pravi:
Bila prejšni četrtek, nobene gužve, vstopnice sem kupila kar na licu mesta. In tut ostali ki so hodili to gledat, so kar dol kupili vstopnice.
Zdaj kakšnega čudnega vonja ni bilo, niti ni bilo nič takega da bi mogel iti ven bruhat
smile-1.gif

vsekakor se splača it pogledat
smile-1.gif
)

in? kaksen komentar?

kiny

Pripravnik
15. avg 2007
74
0
6
ja jst sm dala za karto 55kun, pač študentska karta, moraš met pa študentsko sabo, če hočeš to uveljavit
smile-1.gif

ja komentar pa je, da je super, vredno ogleda, mogoče sem pričakovala malo več, ampak je bilo super. Če te to zanima, potem boš sigurno navdušen. Zna pa bit, da bodo kakšne šolske skupine otrok, ki pa se včasih ne znajo ravno obnašat, vsaj pri nas sta bli dve skupini, ki sta bli kr glasni in vidno nezainteresirani za ogled.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
bil vceraj.gnece ni bilo.galerija je prakticno cisto v centru.

gnece ni bilo, cena vstopnice 75 kun. zadeva je lahko vodena, ce zelis, ker sta not dve studentki, ki vodita skupine.

vsi so mi govorili o pljucih kadilca, ki naj bi bila cisto zapacana, pa ni bilo tako velike razlike med zdravimi in zakajenimi pljuci. zanimivo je videti recimo mozgane, ki jih je doletela kap. ker ni dotoka sveze krvi in kisika enostavno odmrejo.

nekateri preparati so mi delovali, kot bi bili narejeni iz plastike.

veliko je prerezov ljudi (vglavnem so moski) po dolgem in pocez, deli rok, nog, misice, krvni sistem, .... da gre za dejansko ljudi se zaves sele ko pogledas nohte na rokah in recimo ko vidis na prerezu dlake v nosu ...

na koncu je se en del, ki je posebej zakrit z opozorilom, da ni za vsakogar, kjer so v kozarcih zarodki v razlicnih stopnjah starosti.

v osnovi smo le kup mesa in kosti. ce ne bi imeli razuma in sposobnosti prenasanja znanja, se ne bi prav nic razlikovali od ostalih zivali ...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Sicer nisem bil na razstavi, sem pa za strogi center ponavadi parkiral tukaj. Vedno je bilo prosto, pa sem večinoma parkiral med tednom dopoldan. Peš imaš 10 minut. Lokacija za razstavo pa je itak objavljena na sajtu

edit: evo še cene, glej Langov trg

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Super, hvala, dobra lokacija parkirišča je, okrog pol kilometra do lokacije razstave in nekje 200 m od trga bana JJ
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A lahko slikaš notri?

jaz sem naredil par slik s telefonom, sicer varnostnikov ni samo so pa vodiči cela razstava pa je v dokaj temni atmosferi - tako da bi v bistvu moral s flešom slikat, če boš pa to delal, te bo pa sigurno hitro kdo prišel napizdit