Ste volili?

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
SNS
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Da ni to kršitev volilnega molka če pišete koga ste volili.

Sem pa pravkar prišel iz volišča, oddal sem sestrino željo, ker bo šele čez mesec dni 18 stara, pa naj ji bo
wink-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Lista za čisto pitno vodo....

... če voda ni dobra, potem tudi pivo iz nje ni
smirk-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zkaj bi mu pa moral nasesti? Ga mogoče tudi drugače poznaš? Sem enkrat sodeloval pri sestavljanju enega zakona in kasneje pri sprejemanju pa sem videl za koga se tut jelinčič zna potegnit! V detajle pa žal ne morem!

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
zkaj bi mu pa moral nasesti? Ga mogoče tudi drugače poznaš? Sem enkrat sodeloval pri sestavljanju enega zakona in kasneje pri sprejemanju pa sem videl za koga se tut jelinčič zna potegnit! V detajle pa žal ne morem!

Čisto direktno ti bom povedal. Jaz sem bil včasih tudi njegov simpatizer, potem pa sem spregledal. Zakaj? Možakar je predsednik letalske zveze Slovenije in ko sem imel nek problem (ne samo jaz, tudi ostali, da ne bo narobe razumljeno), za katerega je kriva dobesedno država ni niti mignil s prstom, se pozanimal, kaj urgiral itd. Kaj šele da bi stvar razrešil. Da ne govorim o tem, kakšno je stanje na letalski zvezi in kaj si ostali pilot mislijo o njemu.

Jelinčiča so samo polna usta in besede, dejanja za katera pa ima polna usta, pa ne bo nikoli naredil.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
morali bi uvesti nov zakon: kdor se ne udeleži volitev: 50€ kazni!

jebemu pa to je največja dolžnost državljana da voli za svojo prihodnost.... pa magari prazen listek odda!