Ste se (s partnerjem) spoznali na spletu?

Kako ste spoznali vašega (trenutnega) partnerja?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Good news!
grin1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Samo en parček poznam, da sta se spoznala preko, še takrat, mIRC-a. Sta skupaj že 10let, pričakujeta otroka
smile-1.gif

Kar pa se tiče statistike, pa mislim da načeloma se ne obnese
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Jaz poznam več takih, ki so zaradi spleta šli narazen, kot takih, ki so se našli za resno zvezo.
evil.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.690
113
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Samo en parček poznam, da sta se spoznala preko, še takrat, mIRC-a. Sta skupaj že 10let, pričakujeta otroka
smile-1.gif

Kar pa se tiče statistike, pa mislim da načeloma se ne obnese
grin1.gif

jaz sem tudi skoraj že pri 10 letih samo še ni otroka v pričakovanju
smile-1.gif

vse skupaj se je pa zgodilo-začelo čisto tak neplanirano brez namenov najdit babo na ircu.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja najprej se spoznaš preko spleta, pol pa še osebno a ne? :p

Odisej: jst jih pa kar nekaj poznam, k so tudi že po več let skupaj. Nobenega zagotovila pa ni, kaj se bo zgodilo čez 10 - 20 let, ne glede na to, al se osebe spoznajo preko interneta ali pa tko nekje zunaj.

Midva sva tudi že dosti let skupaj :p

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Ja, res maš. In v naših starih časih neta sploh ni blo, pa so ženske isto rade dale noge narazen ... bolj, kot danes, ko imamo visoko tehnologijo ... aja, mogoče sem se pa vmes mal postaral, tega pa nisem upošteval
evil.gif

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
jaz sem ji reko:"sem pridi malo mala"....prhopsa zraven..."Saj vem da si ne upaš it z meni vun"...ona pa: "upam, upam"...in smo tu kjer smo...almost 8 years!

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Čudne metode uporabljaš ... podobne, kot jaz doma pri psu ... sem mu enkrat ponudil čokolado, češ, sej je ne je, ... no zdej je pa že 6 let pri nas ...
U glavnem, lažje si jo dobu, kot se je boš rešu ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
ksz

Jst tud mislm da splet več zvez loči kot sestavi skp... ne rečem pa da ta splet ni fajn zadeva za kj
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Meni se zdi (trenutnih) 24% kar veliko. Priznam, da sem presenečen (pozitivno, zakaj pa ne).

Vidim pa, da je*ači tukaj gor mešate chatanje (ircanje, chat, ona-on-iranje,...) zaradi f00ka in spoznavanje ljudi
evil.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.023
193
63
Po ločitvi sem začel iskat na spletu... jih kar nekaj zamenjal, pa tudi one mene... po takih izkušnjah, kot je ločitev že dobro veš, kaj si želiš in kaj ne... z eno se ujameš v postelji, pa v drugih stvareh ne, z eno je ravno obratno, tretja je predaleč, četrta bi te rada izkoristila, da jo izvlečeš iz finančnih ali podobnih težav... tako da vezice niso trajale več kot dva meseca.

No končno mi je uspelo najti eno, s katero se super ujameva v vsem, skupaj vztrajava dobro leto, načrtujeva skupno prihodnost...

Fajn zadeva, spoznavanje preko spleta (pri mojih letih... 40+). Je pa ogromno žensk zbirčnih kot sam hudič, take bodo na koncu dobile najslabše... če bojo sploh kaj dobile.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Ne, v kafani...sicer je bila moja prva reakcija da z njim ne bi nic imela...no pa nekako se skupaj ticiva. Se ravno spravljava ornk flat delat, ker tole zdle je bilo po sili razmer samo na pol.