Ste partnerja spoznali v "drugem stanju"?

V kakšnem stanju ste spoznali vašega (trenutnega) partnerja?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Glede na to, da sem bil prijetno presenečen nad udeležbo in rezultati prejšnje ankete s podobno tematiko, sem se odločil, da postavim še eno vprašanje. Hvala za vaše odgovore.
nahrung002.gif

Alkoholizirani pomeni, da ste jih spili ene par in ne, da ste komaj stali (četudi se verjetno najdejo tudi takšni parčki
evil.gif
).

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Alkoholizirani pomeni, da ste jih spili ene par in ne, da ste komaj stali (četudi se verjetno najdejo tudi takšni parčki )

Si bil ti trezen ko si sestavljal vprašanja v tej anketi??

Ali pa smatraš da spoznaš partnerja samo v stanju omame , kar pri današnji mladini sicer ni redkost, ne daješ pa druge možnosti v vprašalniku, ----zakaj nikoli ne najdete partnerja čeprav ste trezni??

Nazadnje uredil moderator:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Trezen. Kaj pa je narobe s pojasnilom k vprašanju?

Zakaj bi smatral, da se partnerja spozna samo v stanju omame? Saj imaš med odgovori možnost izbire Popolnoma trezen.

Druga možnost, ki jo omenjaš, me načeloma ne zanima in ima malo za opraviti s problematiko uživanja alkohola. Se bolj dotika osebnostnih motenj, vzorcev,...Skratka, zahteva svojo temo, kjer pa mislim, da ne bi dočakali kakšne poglobljene debate.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Upam da boš v kratkem omislil novo anketo z vprašanji..napr--ali ste prvič sexali v --pijanem--omamljenem --ali treznem stanju--ali pa se tega sploh ne zavedate da ste storili.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Dej ne utrujaj [cenzura]čino in pojdi utrujat kam drugam. Drži se faking teme.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Davidioff @ ,nič neurejam in nimam tega namena , moti me pa nesmiselnost postavljenih vprašanj in na koncu tudi naslov--drugo stanje-- ludom radovanje ....
hysterical-1.gif

In komu sploh služijo te zadeve --za osebno radovednost
redface-1.gif

Vprašanje..ali samo partnerja ali tudi partnerico?
confused-1.gif

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Pri treh letih sva bila oba trezna, razen če je v peskovniku bil alkohol, naslednjič ko sva se "spoznala" je pa morala biti pijana očitno :p

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Davidioff @ ,nič neurejam in nimam tega namena , moti me pa nesmiselnost postavljenih vprašanj in na koncu tudi naslov--drugo stanje-- ludom radovanje ....
hysterical-1.gif

In komu sploh služijo te zadeve --za osebno radovednost
redface-1.gif

Vprašanje..ali samo partnerja ali tudi partnerico?
confused-1.gif

Za pripombe glede slovnice in še posebej pravopisa, pa res nisi neka avtoriteta. Sklepam na podlagi tvojih prispevkov.
Zdaj pa glasuj, če si kadarkoli koga (ali kaj) spoznal. Ni pomemben spol, pasma, stanje, lokacija, razlog,...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Ešče dobro kaj ti nikaj ne napijšem po naše prejkmursko, pa itak mi je slovnica božna stvar celo pravopis ka moreš .....
glasoval pa sem itak med prvimi.
1806935-men6.gif

Priponke

• 1806935-men6.gif
    1806935-men6.gif
    13,1 KB · Ogledi: 284

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Bivšo partnerko sem spoznal v kar močno alkoholiziranem stanju, zjutraj ko sem se zbudil je bil pa hud glavobol.
Vendar še dobro, da sem bil alkoholiziran, ker če nebi bil je nebi tako dobro spoznal oz. je sploh nebi spoznal, ker mi je bila na videl antipatična, potem sem pa ugotovil, da je res kul ženska.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Partnerko sem spoznal trezno kar pa ne pomeni da se kdaj ne napije ......
1806980-school6.gif

Priponke

• 1806980-school6.gif
    1806980-school6.gif
    33,2 KB · Ogledi: 265
Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
'rahlo' sem ga imela pod kapo
smile-1.gif
Je pa za vse kriva kolegica, ki je takrat delala v lokalu, kjer sva oba prebijala proste ure. Nekako je opazila, kako se gledava, mene je napila, potem je slo pa po svoje naprej. In zdej sva, kjer sva, v skupnem gnezdu cakava na storkljo aprila.