Ste DEC al copata?

Kaj ste?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Ta vprašanje je namenjeno samo moškem spolu...babnce umaknite se
evil.gif

Torej kaj smo..tapravi korenjaki ali sužnji svoje ženske?

@Benady je taprav dec
grims-1.gif
... si svojega korenjaka skrbno brije...svojo žensko napizdi tako da se je morala revca umakniti v svoje prejšne bivališče (domnevam k svojim staršem), ker je svojemu decu benadyu skrivaj pojedla za 10 € proteinov...

No da še sebe predstavim: se ne brijem med nogami...babnca mi vzame denar kadar se ji zahoče.. poje mi zmerom vse sladkarije, prav tako moji otroci..mi otroc včasih še kakšen pir naskrivaj vzamejo.. jst pa tih... res obup.... IN sem spoznal, da sem copata ...majkemi....

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ah morm tle neki prpomnt
smile-1.gif
depilacije potem nisem izvedel, samo malo pribril z mašinco...ni za pretiravat

Baba me pa itak tepe, tle pa nimam kaj skrivat
redface-1.gif
naslov varne hiše imam že dolgo v imeniku

B81

22. jul 2007
38.024
11.177
113
Zdaj se bojo oglasili alter mačoti in povedali, da so glavni. Ženske imajo pač to neko znanje, da tudi ko mi mislimo, da smo glavni, je na koncu itak vedno tak, kot je njej všeč. Kakorkoli obrneš. Nisem še videl deda, ki bi sam kupil nekaj večjega in sploh ne bi vprašal za mnenje svoje ženske, pa naj bo to avto, štedilnik, itd...mogoče si sam kupi kake hlače ali kak podaljšek ali kak merilec porabe toka recimo...
evil.gif

In čeprav bo ženska rekla le, da pač ji ni glih tak nekaj všeč, bo on automacko začel gledat neko drugo zadevo iste vrste... evo take maš.

B81

22. jul 2007
38.024
11.177
113
Pa nekak ne deluje neki strogi tip, po moje se je samo razjezila, ker ji ni prej povedal, kaj je bilo noter in ji je zdaj slabo in je šla domov.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kdor bo na anketo odgovoril z odgovorom "DEC", laže ko svina in babe sploh nima.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.660
1.168
113
Titograd
Da bi za avto vprašal ali ji je ql da si ga kupim? Saj je moj dnar, jaz ga vozim in vzdržujem, nadaljnja debata niti ni potrebna. Če ne bo vsaj 3 frocov, v moji garaži ne bo karavana, enoprostorca, kombija in kakih podobnih cestnih spak. Kaj bo pa v njeni je pa njena stvar, njen dnar, ona ga vzdržuje itd.
smile-1.gif

Nekak tak more biti tudi na ostalih področjih, če je preveč po željah enega, to ni fer in nima smisla vztrajati. Debata dalje spet ni potrebna
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.244
11.275
113
DEC sem v družbi, doma pa je potrebno bit pohleven, da lahko še kdaj greš v družbo in si tam spet DEC. pač vedno je jin pa jang pa te fore.

B81

22. jul 2007
38.024
11.177
113
Ok najbolje je, da se človek zaveda, da je zveza niz kompromisov, ki so doseženi brez tiranije, zaprtega haustura celi teden, itd...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uf. tole je pa tema, k je najhitreje dosegla bistvo. v 9 postih ste/smo prišli do pravega odgovora... ko bi se vsaj še kakšne druge teme tok hitro prišle do bistva...

Denis: imaš čisto prav!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.225
16.520
113
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Obstajata dve vrst moških: copate, in tisti, ki mislijo da to niso
grin1.gif

in prav tako obstajata dve vrsti ženski - kurvetine in tiste, ki mislijo, da to niso
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.180
1.260
113
43
Matey je copata jaz pa dec. Vedno vse naredi kar mu rečem, skuha mi kosilo, pere mi perilo. Tudi drka mi ga.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
grin1.gif

in prav tako obstajata dve vrsti ženski - kurvetine in tiste, ki mislijo, da to niso
evil.gif

Mal drugač se reče:"Sve su žene kurve, oprosti majko i ti si žena".
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.225
16.520
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Matey je copata jaz pa dec. Vedno vse naredi kar mu rečem, skuha mi kosilo, pere mi perilo. Tudi drka mi ga.

to ti samo misliš..v bistvu je vse skupaj kontrapsihološko usmerjeno zato, da imam dejansko jaz vse niti v rokah, ti pa se tega niti ne zavedaš
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.225
16.520
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
grin1.gif

evil.gif

Mal drugač se reče:"Sve su žene kurve, oprosti majko i ti si žena".
evil.gif

dobra
grin1.gif

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

to ti samo misliš..v bistvu je vse skupaj kontrapsihološko usmerjeno zato, da imam dejansko jaz vse niti v rokah, ti pa se tega niti ne zavedaš
evil.gif

Čigavo nit razen njegovo pa še imaš v rokah?
grims-1.gif