Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V grobem pomeni, da je pripravljeno za prevzem.
Če sem bolj specifičen, pomeni, da je paket opremljen z nalepko, kjer je tvoj naslov in čaka, da ga pošta dvigne pri pošiljatelju.
Ne, ne..., gre iz Nizozemske, pomoje iz centralnega HUB-a, kitajci pošiljajo večje pošiljke robe v Evropo in imajo centralna skladišča za "mikro" dobave.
Sam sem imel 2 paketa na podoben način...zadeva je imela NL tracking številko, ampak so jo najprej poslali iz Kitajske v Nizozemsko (trajalo kakšne 10 dni), od tam pa naprej na moj naslov...je pa izgledalo kot da je štartala iz NL...tudi pri meni je bil isti status (item pre-advised). Mislim da Kitajci najavijo pošiljko, jo pošljejo in potem ko pride do NL, jo tam obravnavajo kot prejet paket in pošljejo naprej.
Enkrat sem preko ebaya kupoval micro SD kartico. na ebay označeno, da je zadeva v luki v Rotterdamu in cca 10 dni do mene. No prišla je po 30 dneh na kuverti pa pošiljatelj iz Seula v J Koreji. Nobenega nizozemske žiga, nič. Mam občutek da je trgovec prodajal robo od dobavitelja, preden je ta prispela v EU oz jo je dobavitelj kar sam poslal na moj naslov. No hvala bogu vsaj carine oz. DDv nisem rabil plačat.
Carina pregleda posiljko, jim "dostavim" papirje, posljejo na moj naslov. Ker bi moral prejeti danes, paketa pa ni, preverim sledenje. Naslovnik obvescen, paket caka na posti.. super, ampak 20km stran...
Citat: Uporabnik map pravi:
Enkrat sem preko ebaya kupoval micro SD kartico. na ebay označeno, da je zadeva v luki v Rotterdamu in cca 10 dni do mene. No prišla je po 30 dneh na kuverti pa pošiljatelj iz Seula v J Koreji. Nobenega nizozemske žiga, nič. Mam občutek da je trgovec prodajal robo od dobavitelja, preden je ta prispela v EU oz jo je dobavitelj kar sam poslal na moj naslov. No hvala bogu vsaj carine oz. DDv nisem rabil plačat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.