Stargate: Universe

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Stargate: Universe. A third television series in the hit Stargate franchise is now in development. The new series is in the concept phase, and is being actively worked on by the Vancouver creatives, Brad Wright and Robert Cooper, behind Stargate SG-1 and Stargate Atlantis. The working concept for the third Stargate television series includes the Stargate's ninth chevron and will take place during the present time.

In the new show, now in preliminary stages, "we figure out what the ninth chevron is for, and it sends us somewhere very interesting," Wright says.

The idea of Stargate Universe is that it is set on a ship that was part of an Ancient experiment that was set in motion probably millions of years ago. The Ancients sent out two ships: an automated vessel to place Stargates throughout multiple galaxies in our universe, and a second ship to follow up and explore. The ninth chevron is used for one Stargate to connect to the Stargate onboard the exploration-ship.
As for the team, no details have been released yet. However a rumor is spreading a character that has appeared in Stargate SG1 or Stargate Atlantis might be leading this new show.

Beware that the Stargate Universe concept is still in an early stage of development, and some change is inevitable.

The series is expected to be released sometime during 2008 or 2009 or even after the Stargate Atlantis has finished! http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate_Universe
cheer.gif

Komej čakam

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ne vem, jaz kot SG fan nisem ravno navdušen. Če ne bi bilo nekaj sprehodov skozi zvezdna vrata in občasnega pojavljanja RDA, sploh ne bi vedel, da je povezano. Me veliko bolj spominja na BS Galactico kot pa na SG.

Sem pa pripravljen pogledat še nekaj delov, preden se dokončno odločim.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.961
38
48
Ta serija je živ obup! :O Še Star Trek Deep Space Nine (največja limonada in preveč goflanja + premal akcije v Star Trek produkciji) fenomenalen v primerjavi s SG:U.
Pa tudi iz količine (pre)temnih kadrov lahko sklepam, da je to zdaj postal zaradi recesije nov trend - čim več temnih kadrov posnet, da bo šlo s cenejšimi scenami in propi skoz.

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
nisem gledal, tudi nisem fan serije Stargate (ceprav film in zacetne serije so mi bile svetovne)... ampak kaj pa dela not Robert Carlyle mi pa tud ni jasno.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
zaenkrat čist ok k druzga v tem stilu itak ni po tv in ne bo do 2010 dokler ne pride Star Wars serija, drgač pa traja neki časa da se upelje zgodbo pa karakterje tko da bomo vidl če bo za kaj po 10 delu...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.866
-8.613
113
Namesto tega dolgočasja si raje poglejte BSG-The plan. Ravno prispelo na domače travnike
evil.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.961
38
48
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
drgač pa traja neki časa da se upelje zgodbo pa karakterje tko da bomo vidl če bo za kaj po 10 delu...

Se mi zdi, da zadnje dve leti rabijo celo prvo sezono, da "upeljejo karakterje".
smirk-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Hm, le kje vidiš povezavo tega dolgočasnega skropucala z BSG?

90% serije se dogaja na eni napol razpadajoči ladji, bogu za hrbtom, iščoč Zemljo. Na ladji so tako vojaki kot civili, njihove vloge se prepletajo... vsake tok cajta zalaufajo vrata, lih tok, za muštr, pol pa spet isto... mi je pa hkrati tista komunikacijska napravca tut mal bv - praktično zadeva iz SG-1 - sam da so tam mel une kamnčke...

btw, dolgčasno skorpucalo je relativen pojem, jaz bi tako okarakteriziral 3. sezono BSG...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.507
1.221
113
meni pa se SGU dopade.... imajo tisto malo humorja.... s tem da so malo preveč razvlečeni.... upam da bo boljše v prihajajočih delih

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.507
1.221
113
ok... do šestega dela še je blo nekak zanimivo in sem jim dal čas da upeljejo neko akcijo
ampak kaj so pa v sedmem delu skup spacali? to pa je že katastrofa
bonk.gif

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
ok poglejmo, kisik, voda, energija
grin1.gif

Kdaj bo na vrsti hrana?
Cm on, dejansko je to največje razočaranje staregateov ever !

jest5

Guru
18. avg 2007
25.866
-8.613
113
Ne vem no, kako lahko kdorkoli pričakuje, da bo ZF drama enaka kot prejšnje ZF akcije? Da to ni enako mora biti vsakemu jasno...