starejsi sušilec perila

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
od starsev sem privlekel en starejsi sušilec, k ima se tisto cev za paro...

ne vem kam naj jo speljem, v zracnik imam opcijo, sam ne vem, a gor, al v strop ven?

logika seveda pravi gor, sam kam gre pol voda , kondenz, ki se nabere na stenah cevi? da ne tece nazaj v stroj?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tista izvedba je kar problematična, računati moraš, da gre skozi izpuh toplega zraka tudi precej vlaken. Sem imeč včasih konkretno kosmato kopalnico zaradi tega (tam imam pač po stari navadi postavljene te stroje). V parih letih ti bo naredilo zračnik konkretno kosmat.

Vrži stran in kupi kaj modernejšega, kondenzacijskega. Saj ni treba tastarim pripovedovati
rolleyes-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe... sej niso tastari problem... to je bla moja ideja, oni so sam nov plac dobil na hodniku...

zdele sem 2 leti prepriceval dejansko uporabnico pralnega stroja, da sm ga lahko privlekel k bajti... koncno se je navelicala obesanja na podstrehi, in se je vdala...

tko da tale bo za test, če nam (ji) je sušilec sploh ql, pol pa naprej... ne bom kr tko kupoval novega...

bom zaenkrat zmontiral v zracnik, pa tko da bom lahko pucal...

na netu sm pa že videl ne lovilec kondenza, sicer mišljen za nape... mogoce bi ga lahko vtaknil takoj za sušilcem...

glede novega je pa itak cela znanost katerega izbrat...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hehe... sej niso tastari problem... to je bla moja ideja, oni so sam nov plac dobil na hodniku...

shocked-1.gif
)

Sedaj pa resno: glede sušilca nimaš kaj razmišljati. To je nujna oprema v gospodinjstvu, tako kot pralni stroj. Boš takoj uvidel. Pri tem pač pazi na to, da imata pralni in sušilec podobni kapaciteti.

Okoli perila so s tem večina problemov rešeni. Preostane še peglanje, tu imamo pa vsi probleme
rolleyes-1.gif
, yebiga.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe, peglanje nas (jo) je tud ze minilo,razen kaj posebnega. ostalo pa ne rabi bit v nulo. sem tud jest bolj nezahteven...

raje vidim da smo kje skupaj, kot pa da 3 ure pegla še takrat ko smo frej

I

Izbrisan uporabnik #9334

shocked-1.gif
, kar naj pegla, je mir pri hiši.
Se mi zdi, da sta še bolj mlad par ...
grin1.gif

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
od starsev sem privlekel en starejsi sušilec, k ima se tisto cev za paro...

ne vem kam naj jo speljem, v zracnik imam opcijo, sam ne vem, a gor, al v strop ven?

logika seveda pravi gor, sam kam gre pol voda , kondenz, ki se nabere na stenah cevi? da ne tece nazaj v stroj?

ven na prosto. Bože ne daj kam v prostor razn če češ met savno. To so odzračevalni sušilci. zna biti da ma Gorenj eš ekak tak model v ponudbi (tam bolj pri dnu...eksotika pač)

22. jul 2007
13.586
1.769
113
124
Saj so ti že drugi povedali, diskretno ga odpelji na odpad in nabavi kakšnega s toplotno črpalko, če ne želite imeti savno v kopalnici
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
fantje, ne delajte prehirtih zakjuckov...

napa je speljana ven, prav tako zracnik od pralnice. sej ni noben reku da ze imamo savno v pralnici...

tud ne vem zakaj bi kr tko menjal delujoco stvar, če funkcionira?

Demz: kr pravilno sklepas. sicer je mladost relativna, ampak hvala vseen...
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
tko da tale bo za test, če nam (ji) je sušilec sploh ql, pol pa naprej... ne bom kr tko kupoval novega...
Vsaki ženski je všeč sušilec, se mi zdi, da ti je zdaj žal da si jo prepričal, ko bi moral odpreti denarnico, zdaj si na našel ta artefakt, da jo od-prepričaš.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa, sej tudi ni tako tragično. Jaz sem ga imel 10 let v kopalnici, tistega prvega Gorenjevega. Sem vmes tudi cev pripravil za oddušnik, pa je nisem nikoli primontiral
grin1.gif
(lenoba.press).

Ni bilo nič tragično povišane vlage (seveda imaš okno odprto), le da je moja stalno pizdakala zaradi kosmatih sten. Pa to ni prav nič hudega, v bistvu celo dobrodošlo. Ženska mora imeti delo, sicer ni srečna
rolleyes-1.gif
.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, ti to zato, ker ti za hrbtom stoji in skupaj Alter bereta.
smile-1.gif

Lej, sej je prav tako.