Stare sinhronizirane risanke

rasin

Pripravnik
21. sep 2009
76
8
8
Ker več nevem kje naj bi iskal te risanke sem se odločil da vprašam tukaj če kdo ve kje iskati stare risanke ki so sinhronizirane (barbapapa,fračji dol,čebelica maja,banananjam,he-men ,pipi in melkijad,sport billy,toffsy,jakec in čarobna lučka,...)?Ali mogoče ima kdo posneto iz tistih časov ko se je to predvajalo po rtv.Če se pri kom najde te risanke se pripročam in v zameno se tudi oddolžim.

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Mislim da sem jih enkrat videl na DVD ali pa še na video kasetah od RTV. Poišči malo po Bolhi.

rasin

Pripravnik
21. sep 2009
76
8
8
Hvala za nasvet.Na videoart ne najdem nič od iskanih risank razen čebelice maje ampak se mi zdi da je to ta novejša sinhronizacija.Ostalo bom pa še pregledal.

rasin

Pripravnik
21. sep 2009
76
8
8
Sem pregledal vse in ne najdem nič na predlaganih straneh.Torej preostane samo upanje da bi imel kdo na vhs kasetah posneto iz rtv-ja.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
na partisu je en paket starih risank... neki je tud sinh, al pa vse...

ne vem pa ce so notri tvoje...

rasin

Pripravnik
21. sep 2009
76
8
8
Imam nekaj teh starih risank na original dvd-jih(jakec in čarobna lučka,barbapapa,fračji dol blu ray,hrabri mišek,super medo) in bi rad naredil kopije in dodal slo sinhronizacijo in bi potem naložil da si lahko sname kdor rabi.